GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
03 Şubat 2024 - 17:49

Piatek şov sürüyor! Başakşehir, İstanbulspor'u farklı devirdi

Süper Lig'in 24. haftasında İstanbulspor'u konuk eden Başakşehir, 3 puanı 2 golle aldı. Ev sahibi ekibin Polonyalı golcüsü Piatek formda çıkışını sürdürdü.
Spor - Spor
25 Ocak 2024 - 22:17

Galatasaray - İstanbulspor maçına damga vuran karar! Hakem golü iptal edip, penaltı çaldı

Süper Lig'in 222. haftasında oynanan Galatasaray - İstanbulspor maçında ilginç bir an yaşandı. İşte detaylar...
 - Kerem Aktürkoğlu, İstanbulspor'u yıktı
25 Ocak 2024 - 21:19

Kerem Aktürkoğlu resital sundu! Galatasaray, İstanbulspor'u devirdi

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray evinde İstanbulspor'u konuk etti. İlk yarısı 1-1 biten mücadelenin son dakikaları nefes kesti.
 - Okan Buruk'tan sürpriz karar
25 Ocak 2024 - 17:44

Galatasaray, İstanbulspor'u ağırlıyor! Okan Buruk'tan sürpriz karar

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 1-0 yendiği haftada kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray, 22. hafta mücadelesinde bu akşam İstanbulspor ile evinde karşılaşacak.
Spor - Spor
19 Ocak 2024 - 20:23

Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz İstanbulspor'la yeniden anlaştı

İstanbulspor'u Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, Hakan Yakın ayrılığının ardından yeniden takımın başına geçti. Sarı-Siyahlılar anlaşmayı "evine hoş geldin" sözleriyle duyurdu.
 - İsmail Kartal, 7 eksikle zorlu virajda
07 Ocak 2024 - 15:02

Fenerbahçe 7 eksikle İstanbulspor'a konuk oluyor

Lider Fenerbahe, Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor ile karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi Sarı-lacivertlilerde 7 eksik bulunuyor. İşte detaylar...
Spor - Spor
20 Aralık 2023 - 16:33

İstanbulspor'u sahadan çeken Ecmel Faik Sarıalioğlu, TFF ile ne konuştuğunu açıkladı

Son dakika haberleri... İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor'a karşı yaşanan saha olaylarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Takımını sahadan çekerek Avrupa basınına gündem olan Sarıalioğlu, "Ceza gelmiş, küme düşmüşüz bilmem ne sorun değil. Burada adalet olması lazım" ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
20 Aralık 2023 - 10:10

Süper Lig'de neler oluyor! Dünya basını İstanbulspor - Trabzonspor maçına 'skandal' dedi

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçı 73.dakikada yarıda kalarak tatil edildi. Ev sahibi ekibin başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakem kararlarına tepki göstererek takımını sahadan çekti. Dünya basını Türkiye'de yaşanan bu gelişmeyi sayfalarından duyurarak 'skandal' yorumunda bulundu.
 - Başkan takımı sahadan çekti
19 Aralık 2023 - 21:38

İstanbulspor - Trabzonspor maçında görülmemiş olay! Başkan takımı sahadan çekti

Süper Lig'de oynanan İstanbulspor - Trabzonspor maçında şoke eden bir olay yaşandı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti. İstanbulspor kaptanı Mehmet Yeşil ise hakemlerin elini sıkarak sahaya çıkmayacaklarını söyledi, işte son gelişmeler...
SPOR - SPOR
22 Kasım 2023 - 18:45

Beşiktaş İstanbulspor maçı neden iptal edildi? Beşiktaş’ın bugünkü hazırlık maçı neden oynanmadı?

Beşiktaş İstanbulspor maçı neden iptal edildi? | Beşiktaş’ın daha önce 22 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacağı duyurulmuştu. Ancak maç oynanmadı. Peki, Beşiktaş İstanbulspor hazırlık maçı neden oynanmadı, maç iptal mi edildi? İşte, Beşiktaş İstanbulspor maçı neden iptal edildi? Maçın detayları…
SPOR - SPOR
16 Ekim 2023 - 18:20

İstanbulspor teknik direktörlüğe Hakan Yakın'ı getirdi (Resmi açıklama)

Trendyol Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'da teknik direktör boşluğu Hakan Yakın'la dolduruldu. Fatih Tekke'nin görevden ayrılmasının ardından hocasız kalan Sarı-Siyahlılar, İsviçreli çalıştırıcıyı açıkladı. Süper Lig'de geriden kalan 8 haftada 9 takım, teknik direktör değişikliğine gitti.
SPOR - SPOR
08 Ekim 2023 - 16:12

Beşiktaş - İstanbulspor maçında şok protesto! Taraftarlar ilk 5 dakika şaşırttı

Son dakika haberleri... Beşiktaşlı taraftarlar bugün oynanan İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasında sessiz kalarak yönetimi ve futbolcuları protesto etti. Sessizlik sonrası tezahürata başlayan taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.
 - Beşiktaş - İstanbulspor CANLI ANLATIM
08 Ekim 2023 - 15:05

Beşiktaş - İstanbulspor (Muhtemel 11'ler) Beşiktaş, Burak Yılmaz ile ilk maçına çıkıyor

Son dakika haberleri... Hafta içi Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş, bugün İstanbulspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlılarda yardımcı antrenör Burak Yılmaz, saha kenarında takımın başında yer alacak.
SPOR - SPOR
06 Ekim 2023 - 14:12

Yeni hoca Burak Yılmaz! İstanbulspor maçında görevine başlayacak

Son dakika haberleri... Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş, geçici olarak Burak Yılmaz ile çalışacak. Bu sezon yardımcı hoca olarak göreve başlayan Yılmaz, İstanbulspor maçında kulübede olacak.
SPOR - SPOR
03 Ekim 2023 - 15:44

PFDK'tan İstanbulspor'a ceza! Galatasaray maçındaki karar tepki çekmişti

Son dakika haberleri... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray maçındaki deplasman bilet fiyatları nedeniyle İstanbulspor'a ceza verdi.
SPOR - SPOR
27 Eylül 2023 - 05:18

Tango havasında! Galatasaray İstanbulspor'u tek golle geçti

İcardi kaçırdığı tuhaf penaltıdan sonra usta işi golüyle takımına üç puanı getirdi. Arjantinli yıldız on birde oynadığı 13. maçında da gol attı
SPOR - SPOR
26 Eylül 2023 - 10:34

Galatasaray'da Icardi gelişmesi! İstanbulspor maçı öncesi son kararı Okan Buruk verecek

Son dakika haberleri... Trendyol Süper Lig'in 3.haftasında ertelenen İstanbulspor maçını bu akşam oynayacak olan Galatasaray'da gözler Mauro Icardi'ye çevrildi. Sıkışık maç takviminde Arjantinli oyuncuyu dinlendirmesi beklenen Okan Buruk'un maç saatini bekleyeceği belirtildi.
SPOR - SPOR
25 Eylül 2023 - 15:28

Son dakika: İstanbulspor'da Fatih Tekke depremi! Galatasaray maçı öncesi görevi bıraktı

Son dakika haberleri... Yarın akşam Galatasaray ile karşılaşacak İstanbulspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Tekke'nin yönetimle yaptığı görüşme sonrası ayrılık kararı aldığı öğrenildi. İstanbulspor, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 maçın 2'sinde berabere kalırken, 2'sini kaybetti.
SPOR - SPOR
09 Eylül 2023 - 11:10

Başakşehir'in yeni teknik direktörü belli oldu! İlk maçına İstanbulspor'a karşı çıkacak

Son dakika haberleri... Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Başakşehir, Kayserispor'dan istifa eden Çağdaş Atan ile anlaşmaya vardı. Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ile İstanbul'da buluşan Atan, İstanbulspor karşısında takımın başında olacak.
SPOR - SPOR
03 Eylül 2023 - 20:09

Samsunspor - İstanbulspor maçına sağanak engeli! Karşılaşma yoğun yağış sebebiyle ertelendi

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Yılport Samsunspor - İstanbulspor maçı sağanak yağış nedeniyle durdu. Hakem Burak Şeker, bir süre iki ekibin teknik heyeti ile görüştükten sonra takımları soyunma odasına gönderdi. Şeker, iki takımın oyuncularının zeminde topun zıplamadığını söylemesi üzerine karşılaşmayı durdurdu. Ardından maç ileri bir tarihe ertelendi.