İstanbulspor teknik direktörlüğe Hakan Yakın'ı getirdi (Resmi açıklama)

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
İstanbulspor teknik direktörlüğe Hakan Yakın'ı getirdi (Resmi açıklama)

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Trendyol Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'da teknik direktör boşluğu Hakan Yakın'la dolduruldu. Fatih Tekke'nin görevden ayrılmasının ardından hocasız kalan Sarı-Siyahlılar, İsviçreli çalıştırıcıyı açıkladı. Süper Lig'de geriden kalan 8 haftada 9 takım, teknik direktör değişikliğine gitti.

İstanbulspor teknik direktörlüğe 46 yaşındaki Hakan Yakın'ı getirdi. Kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyimini İsviçre'nin Schaffhausen takımında yaşayan Yakın, Süper Lig'de çalışacak.

İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Yakın'ın kardeşi olan Hakan Yakın, futbolculuk döneminde 2004-05 sezonun devre arasında Galatasaray'da kiralık oynamıştı.

2 YILLIK İMZA ATTI

Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile oynanan ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan sarı-siyahlılar, Fatih Tekke ile yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibi teknik direktörlük görevi için Hakan Yakın ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. 46 yaşındaki teknik adam, kulüp başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile bir araya gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

İstanbulspor teknik direktörlüğe Hakan Yakın'ı getirdi (Resmi açıklama)

İstanbulspor, bu sezon Süper Lig'de 7 maça çıkarken, 2 puan topladı ve henüz galibiyetle tanışamadı.

https://twitter.com/istanbulspor/status/1713934666237964532

İstanbulspor teknik direktörlüğe Hakan Yakın'ı getirdi (Resmi açıklama)

Fatih Tekke

SÜPER LİG 2023-34 SEZONU TEKNİK DİREKTÖR HAREKETLERİ

Süper Lig'de henüz 8 hafta geride kalmasına rağmen 20 takımdan 9'u teknik adam değişikliği yaptı. Beşiktaş, Pendikspor, Kayserispor, Gaziantep FK, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü Samsunspor ve son olarak Trabzonspor, teknik direktörüyle yollarını ayırdı.

Kayserispor'da görevini bırakan Çağdaş Atan'ın yerine Recep Uçar gelirken, Gaziantep FK Erdal Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğunu Rumen Marius Sumudica'ya verdi. Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun ayrılığının ardından ise Çağdaş Atan takımın başına geçti. Emre Belözoğlu da Tolunay Kafkas’ın ardından MKE Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü oldu.

SADECE 7 TAKIM HOCA DEĞİŞTİRMEDİ

Şenol Güneş’in istifasının ardından Beşiktaş’ta, İstanbulspor maçına Yardımcı Antrenör Burak Yılmaz çıkarken, Hüseyin Eroğlu'na teşekkür eden Samsunspor, Markus Gisdol'a emanet edildi.

Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor ve Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşarak sözleşme feshine giden Pendikspor da yeni hocalarını açıkladı.

Yeni sezon öncesinde teknik direktör değiştiren Fenerbahçe, Adana Demirspor, Sivasspor ile Çaykur Rizespor haricinde Süper Lig'de geçen sezondan itibaren takımlarının başında görevlerini sürdüren teknik direktörlerin sayısı da 7’de kaldı.

2022-2023 sezonundan bu yana aynı takımın başında bulunan teknik direktörler şöyle:

Galatasaray - Okan Buruk
Hatayspor - Volkan Demirel
Antalyaspor - Nuri Şahin
Kasımpaşa - Kemal Özdeş
Corendon Alanyaspor - Ömer Erdoğan
Konyaspor - Aleksandar Stanojevic
Fatih Karagümrük - Alparslan Erdem

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...