Son dakika: İstanbulspor'da Fatih Tekke depremi! Galatasaray maçı öncesi görevi bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son dakika: İstanbulspor'da Fatih Tekke depremi! Galatasaray maçı öncesi görevi bıraktı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Yarın akşam Galatasaray ile karşılaşacak İstanbulspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Tekke'nin yönetimle yaptığı görüşme sonrası ayrılık kararı aldığı öğrenildi. İstanbulspor, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 maçın 2'sinde berabere kalırken, 2'sini kaybetti.

Trendyol Süper Lig'in 3.haftasında ertelenen İstanbulspor - Galatasaray maçı yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Erteleme maçı öncesi ev sahibi ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı.

Lig Radyo'dan Mehmet Ayan'ın haberine göre; İstanbulspor'da Fatih Tekke dönemi sona erdi. Bugün Başkan Ecmel Sarıalioğlu ile yapılan görüşme sonucunda ayrılık kararı çıktığı belirtildi.

Yeni sezonda oynanan 4 lig maçında 2 beraberlik ve mağlubiyet alan İstanbulspor, 2 puanla 19.sırada bulunuyor. Samsunspor ile beraber ligde galibiyeti olmayan Sarı-siyahlılar, son olarak Gaziantep FK'ya 2-0 kaybetmişti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Fatih Tekke ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Fatih Tekke ve ekibine verdikleri emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." denildi.

İstanbulspor, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 4 maçın 2'sinde berabere kalırken, 2'sini kaybetti.

https://twitter.com/istanbulspor/status/1706358162058568043

İSTANBULSPOR - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...