GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
27 Mart 2024 - 22:20

Antalyaspor Başkanı Boztepe, Erden Timur'a cevap verdi! 'Hakkımız yendi, katledildi'

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçında hakkımız yendi diyen Boztepe, Erden Timur'un sözlerine cevap verdi.
 - Sızdırılan toplantı görüntülerinin tamamını yayınladı
26 Mart 2024 - 15:16

TFF, sızdırılan hakem toplantısının tamamını yayınladı! Galatasaray-Antalyaspor görüntüleri olay olmuştu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ün akşam sızdırılan MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, bir kısmı sızan görüntülerin tamamı yayınlandı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de yer aldığı toplantıda Büyükekşi'nin "Göreve geldiğimizden beri hep sizin yanınızda olduk. Sizin muhatabınız biziz, kulüpler değil. Size olan güvenimizi toplantılarda dile getirdik." dediği görülüyor
 - Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yeni krizin adı 'ifşa!'
26 Mart 2024 - 14:32

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yeni krizin adı 'ifşa!' Antalyaspor maçının sızan hakem konuşmaları sonrası bombaladı

Bu sezon şampiyonluk yarışını kafa kafaya götüren Galatasaray ile Fenerbahçe arasında sular durulmuyor. Sosyal medyaya sızan Galatasaray-Antalyaspor maçının hakem konuşmaları sonrası sarı-kırmızılılardan ilk açıklama geldi.
 - Galatasaray-Antalyaspor maçının hakem toplantısı sızdırıldı
26 Mart 2024 - 12:04

Eşi benzeri görülmemiş skandal! Galatasaray-Antalyaspor maçının hakem toplantısı sızdırıldı! Hugh Dallas, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya...

Türk futbolunda sular bir türlü durulmuyor. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, hakem tartışmaları derken bu kez, Galatasaray-Antalyaspor maçının hakem toplantısı sosyal medyada sızdırıldı. Toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntülerde Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Hugh Dallas ve VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil'in karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen ve VAR hakemi Özgür Yankaya ile yaptığı görüşme olay oldu.
Spor - Spor
17 Mart 2024 - 13:39

Sergen Yalçın'dan Barcelona dokunuşu! Antalyaspor'un Beşiktaş'a attığı gol gündem oldu

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 yenen Antalyaspor, ilk yarıda attığı golle geceye damga vurdu. Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Akdeniz ekibinin paslarla kaleye gitmesi sporseverlerin övgüsünü aldı.
 - Beşiktaş evinde Sergen Yalçın'a teslim oldu!
16 Mart 2024 - 22:34

Beşiktaş evinde Sergen Yalçın'a teslim oldu! Antalyaspor, ilk yarıda attığı gollerle güldü

Trendyol Süper Lig'in 30.haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Sergen Yalçın'ın öğrencileri ilk yarıda attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
 - Beşiktaş, Antalyaspor ile karşılaşacak
16 Mart 2024 - 11:08

Sergen Yalçın geri dönüyor! Beşiktaş, Antalyaspor'u ağırlıyor! 11'ler belli oldu

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'u konuk edecek. Son 2 maçtan puan alamayan siyah-beyazlılar, bu akşam kazanarak çıkışa geçmenin yolunu arıyor.
Spor - Spor
15 Mart 2024 - 19:08

Beşiktaş'ta Antalyaspor maçı öncesi şok gelişme! 3 futbolcu kadroya alınmadı

Süper Lig'deki son 2 maçta yenilgi alan Beşiktaş'ta yarın akşam oynanacak Antalyaspor mücadelesinde 3 futbolcunun forma giyemeceği öğrenildi.
 - Cimbom’un Kerem’i var
27 Şubat 2024 - 04:00

G.saray zorlandığı maçta Antalyaspor’u devirdi! Cimbom’un Kerem’i var

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray Rams Park'ta Antalyaspor ile karşılaştı. Mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü. Galibiyeti Kerem Aktürkoğlu’nun golleri getirdi. Maça VAR kayıtları damgasını vurdu.
Spor - Spor
26 Şubat 2024 - 23:02

Önce Sparta Prag sonra Antalyaspor... Okan Buruk en büyük sıkıntısını açıkladı

Antalyaspor maçından sonra açıklamalarda bulunan Okan Buruk "Sparta Prag maçında 3 golü top kaybı sonrası yedik. En büyük sıkıntımız yine geriden oyun kurarken top kayıpları." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
26 Şubat 2024 - 22:34

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe: Sizi katledecekler diyorlardı, tüm Türkiye'nin önünde katledildik

Galatasaray maçından sonra açıklamalarda bulunan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe "Sizi katledecekler diyorlardı, tüm Türkiye'nin önünde katledildik" ifadeleri kullandı.
 - 3 M.€'luk oyuncu maça damga vurdu! Boey'in rekorunu kıracak
26 Şubat 2024 - 17:56

Galatasaray: 2 Antalyaspor: 1

Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor ile Rams Park'ta karşı karşıya gelen Galatasaray, Antalyaspor'u 2-1 yendi. Sarı Kırmızılı takımın gollerini Kerem Aktürkoğlu atarken, Akdeniz temsilcisinin tek sayısı Sander Van de Streek'ten geldi.
 - Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'ın bonservisi cep yakıyor
25 Şubat 2024 - 12:10

Dünya devi Barış Alper Yılmaz için İstanbul'da! Galatasaray - Antalyaspor maçını izleyecekler

Galatasaray'ın formda yıldızı Barış Alper Yılmaz için Avrupa devleri nabız yoklamaya başladı. Genç yıldızın gelişimini yakından takip eden İtalya ve İspanya ekipleri sezon sonunda teklif yapmaya hazırlanıyor.
Spor - Spor
17 Şubat 2024 - 17:05

Antalyaspor 2-0'dan 2 puan verdi

Süper Lig'in 26. haftasında İstanbulspor karşısında 2-0 öne geçen Antalyaspor mücadeleden 1 puanla ayrıldı.
 - Muleka kara kartalı çeyrek finale uçurdu
08 Şubat 2024 - 22:43

Muleka kara kartalı çeyrek finale uçurdu! Beşiktaş Antalyaspor karşısında zaferle ayrıldı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Antalyaspor, Beşiktaş’ı ağırladı. Beşiktaş geriden geldiği karşılaşmada Muleka'nın golleriyle rakibini 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.
 - Dzeko yoksa Batshuayi var!
03 Şubat 2024 - 21:01

Cengiz Ünder fırtınası sürüyor! Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında liderliği geri aldı

Şampiyonluk yarışında hata yapmayan Fenerbahçe, Antalyaspor'u devirerek liderliğini sürdürdü. Akdeniz'den 3 puanla dönen Sarı-lacivertlilerde Çağlar Söyüncü ilk defa forma giydi.
 - Çağlar Söyüncü bir ilk yaşadı
03 Şubat 2024 - 18:25

Antalyaspor - Fenerbahçe canlı | İsmail Kartal ve Sergen Yalçın'dan sürpriz karar

Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oluyor. İsmail Kartal, ilk 11'de değişikliğe giderek sürpriz bir karara imza attı.
 - İsrailli futbolcu Türkiye'den ayrıldı
15 Ocak 2024 - 14:53

Antalyaspor'un tepki çeken siyonist futbolcusu Sagiv Jehezkel Türkiye'yi terk etti

Trabzonspor'a karşı attığı gol sonrası İsrail'in Gazze saldırılarını destekleyici davranışta bulunan Antalyasporlu Sagiv Jehezkel, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bakan Yerlikaya, İsrailli futbolcunun saat 17.15'te Türkiye'den ayrıldığını duyurdu.
Spor - Spor
15 Ocak 2024 - 08:03

Fırtına dindi! Son üç maçını kazanan Trabzonspor, Antalyaspor ile yenişemedi

Antalya’da oynanan maç âdeta golle başladı. Henüz ikinci dakika dolmadan Fountas, Karadeniz ekibini öne geçirdi. Akdeniz ekibi ise bu gole 68’de Jehezkel ile karşılık verdi
 - Antalyaspor'un İsrailli futbolcusundan skandal gol sevinci
14 Ocak 2024 - 20:00

Antalyaspor'un İsraili futbolcusu Jehezkel küstah gol sevincinin ardından takımdan gönderildi

Antalyaspor, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 68. dakikasında attığı golden sonra bileğindeki Gazze işgalini destekleyen yazıyı paylaşan Sagiv Jehezkel’in kadro dışı bırakıldığını duyurdu.