GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Hem Fenerbahçe hem Galatasaray istemişti
12 Mart 2024 - 10:30

Hem Fenerbahçe hem Galatasaray istemişti! Haberi İspanyol basını duyurdu, Rizespor'dan La Liga'ya yolcu

Adı hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile anılan, aynı zamanda Okan Buruk'un da eski öğrencisi olan 23 yaşındaki genç stoper Emirhan Topçu hakkında, İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Topçu, La Liga yolcusu...
 - Aslan’ın iştahı açık
09 Mart 2024 - 04:00

G.Saray, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’a gol oldu yağdı! Aslan’ın iştahı açık

Sarı kırmızılılar, ilk yarıda dört gol attığı maçı yarım düzine golle bitirdi. Hat-trick yapan Kerem Demirbay galibiyetin mimarı olurken, diğer goller Köhn, Torreira ve İcardi’den geldi. Ç. Rizespor’a Hojer ve Olawoyin’in sayıları teselli oldu...
Spor - Spor
08 Mart 2024 - 22:58

Okan Buruk'tan Çaykur Rizespor maçı sonrası şampiyonluk sözleri! 'Yolumuz belli'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları 6-2'lik galibiyeti değerlendirdi. Buruk, "Yolumuz belli, şampiyonluk yolu. Şampiyonluk için her maçı kazanmalıyız. Kazandıkça da bunlar bize rekor getiriyor. Rekorları kırmak güzel ama bunları düşünerek maçlara hazırlanmıyoruz." ifadelerini kullandı.
 - Galatasaray zirvedeki yerini 'Dayı' ile korudu
08 Mart 2024 - 21:56

Galatasaray evinde Rizespor’a 6 attı! Hat-trick yapan Kerem Demirbay jeneriklik gollerle yıldızlaştı

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 6 golle aştı. Karşılaşmaya yaptığı hat-trick ile Kerem Demirbay damga vurdu. Galatasaray'ın diğer gollerini Derrick Köhn, Lucas Torreira ve İcardi kaydetti. Aslan, bu galibiyetle puanını 78'e yükseltirken, maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e yükseltti.
Spor - Spor
08 Mart 2024 - 20:32

Galatasaray'da ilkler gecesi! Çaykur Rizespor maçında açılışı yaptılar

Galatasaray'da Lucas Torreira ve Derrick Köhn, sarı-kırmızılı formayla ilk gollerini kaydetti. Derrick Köhn 9. dakikada ağları sarsarken, Lucas Torreira 31. dakikada gol sevinci yaşadı.
Spor - Spor
08 Mart 2024 - 18:49

Galatasaray-Rizespor maçının ilk 11'leri belli oldu!

Haftaya ezeli rakibi Fenerbahçe’nin iki puan önünde lider giren Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Galatasaray'ın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu.
Spor - Spor
08 Mart 2024 - 16:30

Prim iddiaları kızdırmıştı! Rizespor'dan Galatasaray maçı öncesi flaş açıklama

Süper Lig ekiplerinden Rizespor, bu akşam deplasmanda oynanacak Galatasaray maçı öncesi resmi siteden açıklama yaparak prim iddialarını yalanladı.
Spor - Spor
07 Mart 2024 - 20:46

Galatasaray'a Rizespor maçı öncesi kötü haber! Davinson Sanchez de sakatlar kervanına katıldı

Derbi galibiyetiyle moral bulan Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı öncesi sakatlık krizi yaşıyor. Sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakçı'nın ardından Davinson Sanchez de son yapılan idmanda yer almadı.
Spor - Spor
07 Mart 2024 - 18:34

Okan Buruk yeni rekor peşinde! Rizespor maçında Lucescu'yu yakalayabilir

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 29.haftasında Rams Park'ta karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın yarın Çaykur Rizespor'u mağlup etmesi halinde Buruk, Lucescu'nun iç sahada galibiyet rekoruna ortak olacak. Tecrübeli teknik adam daha önce Gündüz Kılıç'a ait rekoru kırarak, bu alanda en fazla maç kazanan Türk teknik adam olmuştu.
 - Serdar Dursun golle döndü
17 Şubat 2024 - 21:02

Serdar Dursun golle döndü! Fenerbahçe, Rizespor'u geriden gelerek devirdi

Süper Lig'in 26. haftasında Rizespor'a konuk olan Fenerbahçe, ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladığı mücadeleyi 3-1 kazanmayı bildi.
 - Süper Lig'de oynamadan İtalya'ya uçtu
13 Şubat 2024 - 18:42

Süper Lig'den İtalyan devine transfer! Rizespor'un kayıp golcüsü Inter'e imza attı

Bir dönem Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'dan yolu geçen Mehdi Taremi, gelecek sezon İtalyan devi Inter'de forma giyecek.
Spor - Spor
11 Şubat 2024 - 16:23

Rey Manaj haftanın golünü attı! Sivasspor, Rizespor'u devirdi

Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Sivasspor, Rey Manaj'ın kaydettiği frikik golüyle 3 puana uzandı.
 - Trabzonspor kaybetmeye devam ediyor
25 Ocak 2024 - 22:12

Trabzonspor hızla eriyor! Karadeniz derbisinde kazanan Rizespor

Geçen hafta Galatasaray'a 5-1 yenilen Trabzonspor, 22. hafta karşılaşmasından da eli boş döndü. Rizespor'a konuk olan bordo mavililer, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Spor - Spor
10 Ocak 2024 - 09:57

Kartal kılıç kuşandı! Rizespor'u farkla yenen Beşiktaş hayata bağlandı

Yeni teknik direktör Santos tribündeydi, oyuncular canla başla oynadı. Rashica maçın başında jeneriklik golüyle gözlerin pasını sildi. 18’lik Semih Kılıçsoy iki golüyle ‘Beni sezon başında niye oynatmadınız’ der gibiydi. Aynı Semih dördüncü golde Cenk’e ‘al da at’ dercesine asist yaptı, parmak ısırttı. Siyah beyazlılarda hava bir anda değişti, moraller yerine geldi, yüzler güldü.
Spor - Spor
06 Ocak 2024 - 15:20

Çaykur Rizespor, Hatayspor'u farklı mağlup etti | Süper Lig 19. Hafta

Süper Lig'in 19. haftasında Hatayspor'u konuk eden Çaykur Rizespor, sahadan 2-0 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.
Spor - Spor
21 Aralık 2023 - 19:02

Çaykur Rizespor bu hafta çok farklı! Pendikspor'a 41 dakikada 5 gol

Trenyol Süper Lig'in 17. haftasında Pendikspor'u ağırlayan Çaykur Rizespor erken geriye düştüğü maçı 5-1 kazandı. Dal Varesanovic 2 gol, 1 asistle yıldızlaştı. Gaich'in de 2 golle oynadığı maçta Benhur Keser 1 gol, 1 asistlik katkı sağlayarak formunu sürdürdü.
SPOR - SPOR
29 Ekim 2023 - 22:17

Fenerbahçe Kulübü Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında 'yaşananlarla' ilgili açıklama yapacağını duyurdu

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Pendikspor maçı sonrası, "Dün akşam yaşananlar ve bugün sahada yaşananlarla ilgili hafta içi kulübümüz açıklamasını yapacaktır" dedi.
SPOR - SPOR
29 Ekim 2023 - 09:52

Süper Lig'in eski hakemleri olaylı pozisyonu yorumladı! Wilfried Zaha'nın hareketi penaltı mı? | Rizespor - Galatasaray

Son dakika haberleri... Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı takımda forma giyen Wilfried Zaha'nın ikinci yarı rakip oyuncu Mithat Pala'ya yaptığı müdahale uzun süre tartışıldı. Karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam, pozisyon için 'Penaltı yok' kararını verdi. Süper Lig'in eski hakemleri olaylı pozisyonu değerlendirdi.
SPOR - SPOR
28 Ekim 2023 - 23:18

Çaykur Rizespor'dan Kadir Sağlam tepkisi! 'Emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların...'

Galatasaray'a evinde 0-1 mağlup olarak bu sezon ilk kez iç sahada maç kaybeden Çaykur Rizespor verilmeyen penaltıya ve golden önceki faul pozisyonuna isyan etti.
SPOR - SPOR
28 Ekim 2023 - 09:52

Çaykur Rizespor - Galatasaray Muhtemel 11'ler | Okan Buruk'tan Icardi kararı

Son dakika Süper Lig haberleri... Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Sakatlığını henüz tam olarak atlatmayan Mauro Icardi'nin mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor.