GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
15 saat 21 dakika önce

Taht oyunu! Fenerbahçe’de gözler başkanlık seçiminde

Adaylığını açıklayan tek isim Sadettin Saran, Ali Koç’a şerhli rest çekti. Mevcut başkan Koç henüz sessizliğini bozmadı. Saran karşıtı selefi Aziz Yıldırım da ortamı kokluyor
Spor - Spor
16 saat 13 dakika önce

Yılın futbolcusu seçilen Mauro Icardi'den Fenerbahçe sözleri

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Gillette Yılın Sporcusu Ödül Töreni'nde Fenerbahçe derbisine değindi. Şampiyonluğu işaret eden Icardi, "Karagümrük maçını da kazanmamız gerekiyor. Sonra derbi için hazırlanacağız. O maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.
 - Fenerbahçe Beko adını Final Four'a yazdırdı
08 Mayıs 2024 - 22:30

Fenerbahçe Beko deplasmanda Monaco'yu yenerek adını Final Four'a yazdırdı

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fransız ekibi Monaco'yu deplasmanda 80-79 mağlup ederek seride durumu 3-2'ye getirdi ve adını Final Four'a yazdırdı.
 - Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi
08 Mayıs 2024 - 13:41

Fenerbahçe başkanlığına aday olacak mı? Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi

 Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında çıkan haberleri yalanlayarak, "Ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım" dedi.
 - Fenerbahçe'den flaş Mert Hakan kararı!
08 Mayıs 2024 - 11:27

Fenerbahçe sağ gösterip sol vurdu, son kararını verdi! Mert Hakan Yandaş'a büyük şok

Bu sezon Fenerbahçe'de adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte sarı-lacivertlilerin 29 yaşındaki oyuncu için aldığı son karar.
 - Fenerbahçe'de yaşananların perde arkası ortaya çıktı!
08 Mayıs 2024 - 10:18

Fenerbahçe'de yaşananların perde arkası ortaya çıktı! İsmail Kartal'ın kararları, tutarsızlık, panik havası...

Önce Sivasspor sonra da Konyaspor deplasmanında yaşanan puan kayıplarıyla, şampiyonluk yarışından kopma noktasına gelen Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Başarısızlık faturası teknik direktör İsmail Kartal'a kesilirken, olayların perde arkası ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
 - Adaylığını o tarihte açıklayacak!
07 Mayıs 2024 - 17:04

Günün bombası! Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın başkan adaylığını o tarihte açıklayacak! Getireceği teknik direktör bile belli

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde seçimli olağanüstü genel kurul haziran ayında yapılacak. Yeniden aday olmayacağını açıklamasına rağmen Ali Koç'un karar değiştirdiğine dair iddialar giderek artarken son dakika bombasını Aziz Yıldırım patlattı. İşte haberin detayları.
 - İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak dünyaca ünlü o isim
07 Mayıs 2024 - 15:35

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak dünyaca ünlü o isim! Apar topar kapının önüne konmuştu

Son olarak Konyaspor karşısında puan kaybederek, şampiyonluk yarışında bir yara daha alan Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Eleştiri oklarının teknik direktör İsmail Kartal'a yöneldiği sarı-lacivertliler hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları.
 - Dev derbi için flaş karar! Resmen duyuruldu
07 Mayıs 2024 - 12:14

Galatasaray – Fenerbahçe derbisi için flaş karar! Resmen duyuruldu

Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbi için yapılan son dakika açıklamasına göre; 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar stadyuma alınacak.
 - Kartal'a büyük şok! Görünce neye uğradığını şaşırdı
07 Mayıs 2024 - 10:10

Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası İsmail Kartal'a büyük şok! Görünce neye uğradığını şaşırdı

Konyaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında bir puan kaybı daha yaşadı. Eleştiri oklarının yöneldiği isim ise Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal olurken, maç sonrasında Kartal'ı bekleyen büyük bir şok vardı. İşte detaylar...
 - Puan kaybı sonrası flaş sözler: "Kartal dönemi bitti..."
07 Mayıs 2024 - 09:39

Ahmet Çakar'dan puan kaybı sonrası flaş sözler: "İsmail Kartal dönemi bitti, Okan Buruk Fenerbahçe'yi şampiyon yapar"

Konyaspor'la golsüz berabere kalarak, Sivasspor deplasmanının ardından ikinci bir puan kaybı daha yaşayan Fenerbahçe şampiyonluk yarışından uzaklaşıyor. Konyaspor karşılaşması sonrası ünlü yorumcu Ahmet Çakar dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
 - "Tüm bağlar koptu, kapılar tekmelendi, oyuncular ters düştü"
07 Mayıs 2024 - 09:12

Fenerbahçe'de kazan fokur fokur kaynıyor! Flaş iddialar: "Tüm bağlar koptu, kapılar tekmelendi, oyuncular ters düştü"

Sivasspor ve Konyaspor karşısında yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluk umudu iyice azalan Fenerbahçe'de ortalık yangın yeri. Sarı-Lacivertliler'de yaşanan bu atmosferin perde arkasında yaşananlara dair ortaya atılan iddialar ise çok konuşulacak cinsten. İşte haberin detayları..
Spor - Spor
07 Mayıs 2024 - 06:34

Meşaleler yandı! Fenerbahçe’nin iki puan kaybıyla Galatasaray’da bayram yaşandı

Sarı kırmızılı kulüpten bir kere daha, “Mayıslar bizimdir” mesajı paylaşıldı. Galatasaray hafta sonu Karagümrük’ü yener, Fenerbahçe de Kayseri’ye takılırsa derbiye şampiyon olarak çıkacak.
Spor - Spor
07 Mayıs 2024 - 00:41

Rıdvan Dilmen 'ilk defa' diyerek duyurdu! Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası açıkladı

Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, oyuncu grubunun erken havlu attığını iddia etti.
Spor - Spor
06 Mayıs 2024 - 22:28

Icardi'den olay paylaşım! Puan kaybı sonrası Fenerbahçe'ye gönderme yaptı

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısında yaşadığı puan kaybından sonra sosyal medya hesabından paylaşım yaparak göndermede bulundu.
 - Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştüler
06 Mayıs 2024 - 21:55

Fenerbahçe, Konya'da ağır yaralı! Galatasaray puan farkını 6 yaptı

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.
Spor - Spor
06 Mayıs 2024 - 21:45

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel şoku! İki yıldız oyundan çıkmak zorunda kaldı

Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel, sakatlanarak oyundan çıktı.
Spor - Spor
06 Mayıs 2024 - 20:02

Aziz Yıldırım’dan adaylık hamlesi! Fenerbahçe’ye geri dönüş sinyali verdi

Fenerbahçe camiasının unutulmaz başkanlarından olan Aziz Yıldırım, Haziran ayında yapılacak genel kurulda aday olabileceği iddia edildi.
Spor - Spor
06 Mayıs 2024 - 18:04

Ersun Yanal'dan Ali Koç'a olay sözler: Fenerbahçe böyle gitmez, değişim şart

Fenerbahçe'yi Süper Lig'de şampiyon yapan son teknik direktör olan Ersun Yanal, Ali Koç'a yönelik eleştirilerde bulunarak değişim zamanının geldiğini öne sürdü.
 - Maç sonu Fenerbahçe'ye flaş gönderme
06 Mayıs 2024 - 12:01

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den Fenerbahçe'ye flaş gönderme! Dur durak bilmiyor

Süper Lig'de 35.hafta maçında Galatasaray evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1'lik skorlar mağlup etti ve şampiyonluk yolundaki bir engeli daha kayıpsız atlattı. Maçında yıldızlarından biri olan Mauro Icardi, karşılaşma sonunda, kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi verdikleri Fenerbahçe'ye gönderme yapmadan edemedi. İşte Icardi'nin o açıklamaları.