GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Kartal uçtu finale kondu!
08 Mayıs 2024 - 07:54

Kartal uçtu finale kondu! Beşiktaş kupa yarı final rövanşında Ankaragücü'nü eledi

A.Gücü savunmasının büyük hatasını Ernest Muçi affetmedi. Kelimenin tam anlamıyla kâbus sezonu yaşayan siyah beyazlılar finale çıkarak büyük moral buldu.
 - İlk finalist Beşiktaş oldu
07 Mayıs 2024 - 22:29

Beşiktaş, Ankaragücü'nü 1-0 yenerek Türkiye Kupası'nda finale yükseldi

Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Böylece siyah beyazlı ekip Türkiye Kupası'nda finale yükselen ilk takım oldu.
 - Beşiktaş'ta 11 futbolcuyla yollar ayrılıyor
07 Mayıs 2024 - 16:08

Kadroda dipten temizlik! Beşiktaş'ta 11 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Bu sezon beklentilerin çok çok altında kalan Beşiktaş'ta son olarak teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı. Gelecek sezon için hem teknik direktör arayışlarını sürdüren hem de yapılanma için kolları sıvaya siyah-beyazlılarda 11 isimle yollar ayrılacak. İşte gelişmenin detayları.
 - Quaresma transfer bombasını patlattı, teklifi açıkladı!
07 Mayıs 2024 - 15:01

Ricardo Quaresma transfer bombasını patlattı, teklifi açıkladı! Beşiktaş efsanesi İstanbul'da

2010-2013 ve 2015-2019 yıllarında Beşiktaş forması giyen ve siyah-beyazlıların unutulmaz isimlerinden biri haline gelen Ricardo Quaresma İstanbul'da! Türkiye Kupası'nda, Ankaragücü'nü konuk edecek olan Beşiktaş'ı izlemeye gideceğini duyuran Portekizli, transfer itirafıyla gündeme bomba gibi düştü.
 - Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak?
06 Mayıs 2024 - 14:53

Sergen Yalçın mı, Nuri Şahin mi? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Rota yeniden oluşturuluyor

Fernando Santos'un takımdan gönderilmesinin ardından gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta fikir ayrılığı yaşanıyor. Peki siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü kim olacak? Nuri Şahin mi yoksa Sergen Yalçın mı? İşte son yaşananlar.
 - Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası!
06 Mayıs 2024 - 10:14

Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası! Ada ekibi talip oldu

Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muçi'ye Premier Lig'den talip çıktı.
 - Transferde bombayı patlattı! Dünya yıldızı için ilk temas
05 Mayıs 2024 - 16:02

Bu habere Beşiktaş taraftarı bile şaştı kaldı! Transferde Angel Di Maria bombası

Gelecek sezon yapılanmasına başlayan Beşiktaş'tan bomba hamle! Teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarda çok sürpriz bir isim gündeme geldi. Kara Kartal'ın Angel Di Maria ile ilgilendiği ve ilk temas için düğmeye basıldığı iddia edildi. İşte haberin ayrıntıları.
 - Arat, Beşiktaş'ın başına o ismi geri getiriyor!
05 Mayıs 2024 - 10:54

Hasan Arat Beşiktaş'ın başına o ismi geri getiriyor! Almanya seferi sonrası yeşil ışığı yaktı

Fernando Santos'un ayrılığı sonrası gelecek sezon takımın başına getireceği isim için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat geçtiğimiz günlerde Almanya'ya gitmiş ve bir takım görüşmeler gerçekleştirmişti. Bu hamle o ismi yeniden Beşiktaş'ın başına getirebilir. İşte haberin detayları...
 - Fenerbahçe'den flaş karar
04 Mayıs 2024 - 12:06

Beşiktaş derbisinde sakatlanan İsmail Yüksek EURO 2024'te oynayacak mı? Fenerbahçe'den flaş karar

Fenerbahçe'de, İsmail Yüksek'in son sağlık durumu merak ediliyor. Beşiktaş maçında topu oyunda tutmaya çalışırken sağ ayak bileğinden ciddi biçimde sakatlanan Yüksek, sezonu kapattı. Yüksek'i, EURO 2024'e yetiştirmek isteye sarı-lacivertliler bu doğrultuda flaş bir karar aldı.
Spor - Spor
03 Mayıs 2024 - 22:03

Beşiktaş - Rizespor maçında 5 gol! Joe Worrall 90+7'de 3 puanı kazandırdı

Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Beşiktaş ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. Bol pozisyonlu karşılaşmada son sözü 90+7'de Joe Worrall söyledi.
 - Kartal ŞENOLA!
03 Mayıs 2024 - 02:34

Kartal ŞENOLA! Beşiktaş’ta teknik direktörlük için ibre yeniden Güneş’e döndü

Tecrübeli teknik adamın takımın başına geçmesini düşünenler yönetimde çoğaldı. Bugün yapılacak toplantıda ortak karar çıkması durumunda yeniden Şenol Güneş’e gidilecek.
 - Arat'ın Almanya seferi boşa değilmiş! Yeni teknik adam...
02 Mayıs 2024 - 11:32

Hasan Arat'ın Almanya seferi boşa değilmiş! Beşiktaş'ın başına o ismi getiriyor yeni teknik direktör

Bu sezon 6 teknik direktör değiştiren Beşiktaş son olarak Fernando Santos ile yollarını ayırmış ve takımı sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe'ye emanet etmişti. Gelecek sezon için teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlılarda ilk aday belli oldu. İşte haberin detayları.
 - Beşiktaş'ta şampiyonluk ilk sezon zor
02 Mayıs 2024 - 02:45

Beşiktaş'ın görüştüğü Nuri Şahin'den gerçekçi plan! Şampiyonluk ilk sezon zor

Başkan Hasan Arat'ın ortaya koyduğu projeyi çok beğenen genç teknik adam "Bu yapılanmada başarı hemen gelmez ama Beşiktaş'ın geleceği sağlama alınır" dedi
 - Rekor teklifi elinin tersiyle itti, yenisi geldi
01 Mayıs 2024 - 17:17

Arda Güler'i sollayıp geçecek! Beşiktaş Semih Kılıçsoy için gelen rekor teklifi elinin tersiyle itti yerine yenisi geldi

Bu sezon kötü günler geçiren Beşiktaş'ın tek kazanımı 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy oldu. Daha şimdiden Avrupa'nın pek çok dev kulübünü peşine takan Kılıçsoy'un sezon sonunda rekor bir bedelle transfer olması hatta Fenerbahçe'den, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'i geçmesi bekleniyor. Bu doğrultuda Kılıçsoy hakkında flaş 2 transfer iddiası ortaya atıldı. İşte haberin detayları...
 - Kartal sağ gösterip sol vurdu! Bomba transfer
01 Mayıs 2024 - 15:43

Beşiktaş yeni sezonun ilk bombasını patlattı! Herkes teknik direktör beklerken sağ gösterip sol vurdu, Salih Özcan...

Samsunspor karşılaşması sonrası Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta, teknik direktör arayışları sürerken ilk transfer bombasının eli kulağında. Herkes siyah-beyazlılardan teknik direktör bombası beklerken, onlar Salih Özcan bombasını patlatmak için kolları sıvadı.
 - Kartal’dan Şahin seferi
01 Mayıs 2024 - 09:00

Kartal’dan Şahin seferi! Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için öne geçen isim; Nuri Şahin

Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’daki başarısız performansı üzerine başkan Hasan Arat, Nuri Şahin’le görüşmek için Almanya’ya gitti. Sportif direktörlük için de Devin Özek düşünülüyor.
Spor - Spor
30 Nisan 2024 - 21:45

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının VAR kayıtları yayınlandı! Al - Musrati 25.dakikada kırmızı kart görmüştü

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 34. haftasında oynanan maçların VAR kayıtlarını paylaştı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Al-Musrati'nin pozisyonuna da değinildi.
Spor - Spor
30 Nisan 2024 - 20:12

Beşiktaş yeni hocasını arıyor! Almanya'ya giden Hasan Arat, görüşülen ismi ilk defa açıkladı

Sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe ile yola devam kararı alan Beşiktaş, yeni teknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor. Sportif direktör için isim veren Hasan Arat, Bayern Leverkusen takımını işaret etti.
Spor - Spor
30 Nisan 2024 - 06:56

Gizli bomba Sarabia! Beşiktaş İspanyol yıldız için görüşmelere başladı

Wolverhampton forması giyen 31 yaşındaki futbolcu siyah beyazlı takımda oynamaya sıcak bakıyor
 - İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişecek mi?
29 Nisan 2024 - 13:00

Beşiktaş derbisinden sakatlanan İsmail Yüksek EURO 2024'e yetişecek mi? Fenerbahçe'nin yıldızı...

Hafta sonu oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlanan ve sahayı sedyeyle terk eden İsmail Yüksek ile ilgili Fenerbahçe kulübü önceki gün bir açıklama yapmış ve ayak bileğinde bir kopma tespit edildiğini açıklamıştı. Peki 3-4 hafta sahalardan uzak kalması ön görülen Yüksek, EURO 2024'e yetişecek mi? İşte o sorunun cevabı.