GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Selçuk İnan'ın Kasımpaşa'daki teknik ekibinde sürpriz isim; Olcan Adın
22 Kasım 2022 - 20:20

Selçuk İnan'ın Kasımpaşa'daki teknik ekibinde sürpriz isim; Olcan Adın

Kasımpaşa'da takımın başına getirilen Selçuk İnan'ın ilk teknik direktörlük macerası başladı. Bugün basın tanıtımı yapılan genç çalıştırıcı, "Örnek aldığım, başarılarını iyi anlamda kıskandığım ve tekrarlamak istediğim bir isim var, o da Fatih Terim" dedi. Selçuk İnan'ın ekibinde Olcan Adın da yardımcı antrenör olarak görev yapacak.
 - Suudi spiker Arjantin - Suudi Arabistan maçını anlatırken fenalık geçirdi! Tarihi galibiyet, unutulmaz anlatım
22 Kasım 2022 - 18:48

Suudi spiker Arjantin - Suudi Arabistan maçını anlatırken fenalık geçirdi! Tarihi galibiyet, unutulmaz anlatım

Dünya Kupası'na 36 maçlık yenilmezlik serisiyle gelen Arjantin'i 1-0 geriye düştüğü maçta 1-2 mağlup ederek Dünya Kupası tarihinin en büyük sürprizine imza atan Suudi Arabistan'ı bu tarihi zaferini Suudi Arabistan televizyonunda anlatan spikerin 2. golden sonra kendini kaybetmesi sosyal medyayı salladı.
SPOR - SPOR
22 Kasım 2022 - 17:39

Arjantin'i mağlup eden Suudi Arabistan'ın hocası galibiyeti değerlendirdi

2022 Dünya Kupası C Grubu'nda Suudi Arabistan, Arjantin'i 2-1 mağlup etti. Suudi Arabistan'ın teknik direktörü Herve Renard maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Renard, sonsuza dek unutulmayacak tarihi bir galibiyet aldıklarını söyledi.
SPOR - SPOR
22 Kasım 2022 - 15:53

Usta gazeteci Hıncal Uluç’a veda… Son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye’nin önemli spor yazarlarından biri olan gazeteci Hıncal Uluç, geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uluç, Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
SPOR - SPOR
22 Kasım 2022 - 15:15

Messi'li Arjantin'e Suudi Arabistan şoku! Dünya Kupası'nda tarihi zafer

2022 FIFA Dünya Kupası C Grubu ilk maçında yıldızlar topluluğu Arjantin ile Suudi Arabistan karşılaştı. İlk yarıda 1-0 öne geçen Arjantin, ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Arjantin'in 36 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken, karşılaşmaya ofsayt gerekçesiyle iptal edilen 3 gol damga vurdu.
SPOR - SPOR
22 Kasım 2022 - 08:28

Szalai'ye yakın takip

Geçen sezon Jorge Jesus’un isteğiyle kadroda tutulan Macar stoperi Leicester City, Newcastle United, West Ham ve Bologna gibi kulüpler yakından izliyor.
Spor - Spor
22 Kasım 2022 - 08:18

Galatasaray'da büyük değişim deplasmanda

Sarı kırmızılılar geçen sezon 19 maçta sadece 4 galibiyet alırken bu sezon Okan Buruk’la birlikte 8 maçta 5 galibiyete ulaşıp kendini aştı.
Spor - Spor
22 Kasım 2022 - 08:06

Beşiktaş iki bomba transfere hazırlanıyor

Siyah beyazlı yönetim, Nwakaeme ve Talisca için gözünü kararttı. İki oyuncuyla her konuda anlaşmaya varıldı. Bonservislerini ellerine almaları bekleniyor.
SPOR - SPOR
22 Kasım 2022 - 08:03

Erdoğan'dan EURO 2028 adaylığı yorumu: Kendimize güveniyoruz

Türkiye’nin sporda geçen yıl 200’den fazla organizasyona imza attığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye artık talep eden değil, talep edilen bir ülke oldu” dedi.
SPOR - SPOR
21 Kasım 2022 - 21:17

Hollanda 15 dakikada işi bitirdi, Mane'siz Senegal'i 2 golle geçti

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda, A Grubu'ndaki ilk maçında Senegal'i 2-0 mağlup etti. 'Portakallar'ın ilk golü 85., ikinci golü de 90+9. dakikada geldi.
 - Batuhan Bostancı Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı
21 Kasım 2022 - 16:54

Batuhan Bostancı Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı

Nişantaşı’nda bir AVM’de 4. kattan düşerek hayatını kaybeden Galatasaray Kulübü Eski 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı son yolculuğuna uğurlandı. Batuhan Bostancı’nın naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.
 - İranlı futbolcular milli marşı neden okumadı? İngiltere - İran maçında tarihi an
21 Kasım 2022 - 16:31

İranlı futbolcular milli marşı neden okumadı? İngiltere - İran maçında tarihi an

İran Milli Takımı Katar’da Dünya Kupası kapsamında İngiltere milli takımıyla karşılaşırken, futbolcuları maç öncesinde İran milli marşını okumadı. Bunun, İran’da ülke çapında yapılan protesto gösterileri kapsamında yapıldığı, futbolcuların protestocularla dayanışma sergiledikleri bildirildi.
 - Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi! Sezon sonuna kadar anlaştılar
21 Kasım 2022 - 15:30

Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi! Sezon sonuna kadar anlaştılar

Kasımpaşa, teknik direktörlüğe Selçuk İnan'ı getirdi. Bir süredir görüşme halinde olan taraflar nihai anlaşmaya vardı. Genç teknik adam bugün yeni görevine başladı Selçuk İnan ile sezon sonuna kadar el sıkışıldı.
 - Rıdvan Yılmaz'ın hocası kovuldu! Rangers'ta Van Bronckhorst dönemi sona erdi
21 Kasım 2022 - 14:30

Rıdvan Yılmaz'ın hocası kovuldu! Rangers'ta Van Bronckhorst dönemi sona erdi

İskoç devi Rangers, Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un görevine son verdi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken Rangers, tarihin en kötü grup averajına sahip olmuştu. Van Bronckhorst geçtiğimiz yaz Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş'tan transferinde önemli rol oynamıştı.
 - Hıncal Uluç’un hayatını kaybetmesi, memleketi Kilis’te üzüntüyle karşılandı
21 Kasım 2022 - 13:14

Hıncal Uluç’un hayatını kaybetmesi, memleketi Kilis’te üzüntüyle karşılandı

Spor yazarı ve gazeteci Hıncal Uluç’un hayatını kaybetmesi memleketi Kilis’te üzüntüyle karşılandı. 1939 yılında Kilis merkezde doğan Uluç’un ismi Kilis’te bir caddeye ve Musabeyli ilçesine bağlı Hacılar köyünde bulunan ilkokula verilmişti.
 - Stefan Kuntz Katar'da, Galler ve Hırvatistan göz hapsinde
21 Kasım 2022 - 13:06

Stefan Kuntz Katar'da, Galler ve Hırvatistan göz hapsinde

İskoçya ve Çekya galibiyetleriyle güven tazeleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, EURO 2024 elemelerinde karşı karşıya geleceğimiz Hırvatistan ve Galler’in, 2022 Dünya Kupası’nda oynayacağı maçları izlemek için Katar'da...
 - Cristiano Ronaldo Real Madrid'e dönüyor! Portekizli yıldız için İstenmeyen adam deniyordu
21 Kasım 2022 - 11:53

Cristiano Ronaldo Real Madrid'e dönüyor! Portekizli yıldız için İstenmeyen adam deniyordu

Bu yaz kendisine bir türlü takım bulamadığı için adı istenmeyen adama çıkan, Manchester United'da da beklediği saygıyı göremeyen 38 yaşındaki Cristiano Ronaldo için Real Madrid kapısı yeniden açıldı. İspanyol devi Benzeme'nın sakatlığı sonrası Ronaldo seçeneğini düşünmeye başladı.
 - Dünya Kupası'nda parlarsa satılabilir! Şenol Güneş, N'Koudou yerine Nwakaeme'yi istiyor
21 Kasım 2022 - 11:29

Dünya Kupası'nda parlarsa satılabilir! Şenol Güneş, N'Koudou yerine Nwakaeme'yi istiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, başkan Ahmet Nur Çebi'yle kadro yapılanmasını masaya yatırdı. Elinde çok etkili isimlerin bulunduğunu ifade eden Güneş yine de birkaç değişiklik istedi. Bu taleplerden en dikkat çekici olan Georges-Kevin N'Koudou - Anthony Nwakaeme değişikliği. Kamerun Milli Takımı'yla 2022 Dünya Kupası'nda top koşturacak olan 27 yaşındaki futbolcu devre arasında satılabilir! N'Koudou'nun sözleşmesi 2023'te bityor.
 - Miami'ye Cedi Osman ateşi! Double-double yaptı, Cavaliers'ı galibiyete taşıdı
21 Kasım 2022 - 10:49

Miami'ye Cedi Osman ateşi! Double-double yaptı, Cavaliers'ı galibiyete taşıdı

NBA'de sezona 8'de8'le başladıktan sonra üst üste 5 maç kaybeden Cleveland Cavaliers yeniden çıkışa geçti. Miami Heat'i evinde 113-87 mağlup eden Cavs'de milli forvet Cedi Osman, 20 sayı ve 12 ribaundla "double-double" yaptı ve takımının en iyisi oldu.
 - Murat Yakın: Seferovic iyi bir forvet. Gol yollarında ona güveniyoruz
21 Kasım 2022 - 10:09

Murat Yakın: Seferovic iyi bir forvet. Gol yollarında ona güveniyoruz

Galatasaray'da 3. golcü konumuna düşen ve devre arasında gönderilmesi gündeme gelen Haris Seferovic, 2022 Dünya Kupası'nda kendisini yeniden ispatlamak istiyor. İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Yakın, "Kupa maçlarında Galatasaray'da oynadı, gol de attı. Biz de davet etmek istedik. Ona ihtiyacımız var. Seferovic iyi bir forvet oyuncusu. Gol yollarında ona güveniyoruz" yorumunda bulundu.
 - Rukiye Yıldırım gümüş madalya kazandı! 2022 Dünya Tekvando Şampiyonası'ndaki en büyük başarı
21 Kasım 2022 - 09:40

Rukiye Yıldırım gümüş madalya kazandı! 2022 Dünya Tekvando Şampiyonası'ndaki en büyük başarı

Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım, Meksika'nın Guadalajara kentinde düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı. Rukiye Yıldırım kariyerinde üçüncü kez Dünya Şampiyonası madalyasını elde etti. Tecrübeli tekvandocu, 2011 ve 2019'da dünya üçüncüsü olmuştu.
Başa Dön