Beşiktaş iki bomba transfere hazırlanıyor

- Güncelleme:
Beşiktaş iki bomba transfere hazırlanıyor

Spor Haberleri

Siyah beyazlı yönetim, Nwakaeme ve Talisca için gözünü kararttı. İki oyuncuyla her konuda anlaşmaya varıldı. Bonservislerini ellerine almaları bekleniyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş ocak ayında son yılların en sansasyonel transfer dönemini yaşamaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetimin listesi kabarık ama iki isim yeri yerinden oynatacak cinsten. Anthony Nwakaeme ve Anderson Talisca... İki oyuncunun da sezona havlu atmamak için kadroya katılması planlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, mevcut kadronun sezonun geri kalanı için yetersiz olacağını rapor edince transfer harekâtı başladı. 

BEKLEMEYE GEÇİLDİ

Talisca’nın da Nwakaeme’nin de sıkıntıları aynı. İki oyuncu da alacaklarına karşılık bonservislerini istiyor. İki oyuncunun da gitmek istediği takım Beşiktaş. Bonservis krizinin çözülmesi durumunda Nwakame ile 1,5 yıllık sözleşme imzalanacak. Anderson Talisca’yla ise 2+1 yıllık anlaşma planlanıyor. İmza parası, yıllık ücret gibi konularda ise hiçbir sıkıntının olmadığı, iki oyuncunun da kulüpleriyle olan problemlerinin çözülmesinin beklendiği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...