Galatasaray'da büyük değişim deplasmanda

- Güncelleme:
Galatasaray'da büyük değişim deplasmanda

Spor Haberleri

Sarı kırmızılılar geçen sezon 19 maçta sadece 4 galibiyet alırken bu sezon Okan Buruk’la birlikte 8 maçta 5 galibiyete ulaşıp kendini aştı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray’da ne değişti? Ne değişmedi ki! Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve bu değişimlere bağlı sonuç veren neticeler. Dursun Özbek yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden ve takımı eski evladı Okan Buruk’a teslim eden Cimbom’daki en önemli farklılık kısa vadede deplasman karnesinde kendini gösterdi. Birçok kalemde geçmişin kötü hatıralarını silmeye başlayan Aslan, dış saha performansında kendini fazlasıyla aştı. 

TABLO TERSİNE DÖNDÜ

Dünya Kupası arasına Fenerbahçe’nin iki puan gerisinde giren sarı kırmızılar deplasmanda geçen sezon oynadığı 19 maçta sadece 4 galibiyet alırken, 7 beraberlik ve 8 de mağlubiyet gördü. Bu sezon ise 8 deplasmanın 5’ini kazanan Okan Buruk’un öğrencileri sadece 1 defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı, 2 de beraberlik yaşadı. Geçen sezon dış sahada az atıp çok yiyen sarı kırmızılılar bu tabloyu da tersine çevirdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...