GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
1 saat 4 dakika önce

Derbiye sürpriz konuk! Efsane futbolcu Galatasaray taraftarlarını selamlayacak

Galatasaray tarihinin iz bırakan futbolcularından olan Wesley Sneijder, bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisini stadyumdan izleyecek.
Spor - Spor
1 saat 14 dakika önce

Okan Buruk'tan şaşırtan hamle! Fenerbahçe'ye karşı ilk 11'de yer alacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu akşam oynanacak kritik Fenerbahçe derbisi öncesi kadroda değişikliğe gitme kararı aldı.
 - Dev derbinin VAR hakemi açıklandı
1 saat 27 dakika önce

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi açıklandı! Tarihte bir ilk yaşanacak

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR hakemi İtalyan Fabio Maresca oldu. İki takım arasında oynanan lig maçlarında ilk defa yabancı bir VAR hakemi görev alacak.
Spor - Spor
2 saat 17 dakika önce

Beşiktaş maçı sonrası şaşırtan anlar! Hataysporlu futbolcular Kabataş'a yürüyüp, taksi tuttu

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Hatayspor'da futbolcuların maç sonu taksiyle stadyumdan ayrılması sosyal medyada gündem oldu.
 - İsmail Kartal'dan sürpriz tercihler! Muhtemel 11'ler...
2 saat 56 dakika önce

Galatasaray, Fenerbahçe'yi ağırlıyor! Derbide muhtemel 11'ler...

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Rams Park'ta kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılar en az 1 puan alması durumunda 24. şampiyonluğunu ilan edecek.
 - Beşiktaş milli oyuncu için devrede! Bir talibi daha var...
3 saat önce

Beşiktaş milli oyuncu için devreye girdi! Süper Lig'den bir ekip daha talip...

Gelecek sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, hem teknik direktör hem de yıldız futbolcu transferi için harekete geçti. Kara Kartal'ın Polonya'da forma giyen milli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Süper Lig'den başka bir takım ve MLS ekibi de yetenekli oyuncuya talip. İşte detaylar...
 - Schumacher'in eşi tedavi masrafları için saatlerini de sattı
3 saat 55 dakika önce

10 yıldır komada! Schumacher'in eşi tedavi masrafları için saatlerini de sattı

2013 yılında geçirdiği kaza sonrası özel bakıma muhtaç halde yaşayan Formula 1 pistlerinin efsanesi Michael Schumacher'in yıllık tedavi masrafı 7 milyon doları buluyor. Eşi, masrafları karşılayabilmek için son olarak efsane pilotun saatlerini sattı.
 - Trabzon çok mutlu!
6 saat 2 dakika önce

Trabzon çok mutlu! Fırtına deplasmanda Başakşehir'i yıktı

Avcı’nın takımı sezonun flaş ismi Onuachu’nun golüyle kazandı. Bordo mavililer Süper Lig’i üçüncü sırada bitirmeyi garantiledi
 - Kartal'ın keyfi yok!
6 saat 8 dakika önce

Kartal'ın keyfi yok! Beşiktaş evinde Hatayspor'la yenişemedi

Can derdindeki Hatay Massanga’nın golüyle öne geçti. Gedson füzesiyle tabelayı eşitledi. Dele-Bashiru misafir ekibi bir defa daha öne taşıdı. Aboubakar penaltıdan sonucu ilan etti
 - Nefes kesecek sezon finali!
6 saat 13 dakika önce

Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Nefes kesecek sezon finali! Süper Lig'de şampiyon bu akşam belli olabilir

Tarihî rakibinin 6 puan önünde olan lider G.Saray’a şampiyonluk için beraberlik bile yetiyor. Ama Cimbom, galip gelerek mutlu sonu taçlandırmak niyetinde... Sarı lacivertliler galip gelirse, kimin şampiyon olacağı son hafta maçlarından sonra belli olacak. Sarı kırmızılılar, Konya deplasmanına giderken Fenerbahçe evinde İstanbulspor ile karşılaşacak.
 - Beşiktaş'tan Jose Mourinho sürprizi
13 saat 43 dakika önce

Beşiktaş'tan sürpriz hamle: Jose Mourinho gelmeyi kabul etti

Yeni sezon için teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, ünlü teknik adam Jose Mourinho ile anlaştıklarını söyledi. Mourinho'nun Beşiktaş'a gelmeyi kabul ettiğini belirten Yücel, "Jose Mourinho'nun yıllık maliyeti 10 milyon euro ve altı olacak muhtemelen. Sponsorlarla beraber ben karşılayacağım. İtalya'da görüşme yapacağız." dedi.
Spor - Spor
14 saat 1 dakika önce

Beşiktaş yarı finalde! Potada derbi heyecanı

Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında deplasmanda Manisa Büyüşehir Belediyespor'u 83-74 yendi. Beşiktaş Emlakjet, bu sonuçla yarı finalde Fenerbahçe Beko'nun rakibi oldu.
Spor - Spor
14 saat 19 dakika önce

Xabi Alonso örneği veren Emre Belözoğlu, sert konuştu: Kimse beni ömür boyu susturamaz

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Pendikspor ile oynanan maç sonrası basın toplantısında sert eleştirilerde bulundu.
Spor - Spor
15 saat 5 dakika önce

Derbi öncesi Fenerbahçe'ye kötü haber! Yıldız oyuncu derbide yok

Fenerbahçe'de, Galatasaray karşılaşması öncesi Cengiz Ünder'den kötü haber geldi. Yıldız oyuncu sakatlığı sebebiyle derbide forma giyemeyecek.
Spor - Spor
15 saat 9 dakika önce

Okan Buruk'a şampiyonluk şarkısı yapıldı! 'O Kan Aktıkça'

Süper Lig lideri Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'a yönelik 'O Kan Aktıkça' adlı bir şarkı yapıldı. Şarkının sözleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü.
Spor - Spor
15 saat 38 dakika önce

Filenin Sultanları, İtalya'ya mağlup oldu!

Filenin Sultanları, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) 3. hafta maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. İtalya, karşılaşmayı 3-1 kazandı.
 - Beşiktaş, Mourinho ile görüştüğünü açıkladı
16 saat 20 dakika önce

Aziz Yıldırım'a Beşiktaş'tan şok darbe! Mourinho ile görüşmeler başladı

Beşiktas 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıkladı. Yücel, "1 ay önce Mourinho ile temasa geçtik. Teklifimize sıcak baktı." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
16 saat 26 dakika önce

Ankaragücü ile Pendikspor kozlarını paylaştı! İstanbul ekibi kümede kalmak için 26 gol atmak zorunda!

Trendyol Süper Lig'in 37.haftasında Ankaragücü ile Pendikspor kozlarını paylaştı. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede gol sesi çıkmadı.
Spor - Spor
16 saat 27 dakika önce

Fatih Karagümrük Süper Lig'den düşen ikinci takım oldu

Süper Lig'in 37. haftasında Gaziantep FK'ye 3-1 yenilen Fatih Karagümrük, İstanbulspor'un ardından küme düşen ikinci takım oldu.
Spor - Spor
16 saat 39 dakika önce

Küme düşme hattında işler karıştı! Kayserispor - Konyaspor maçı nefes kesti! Tam 4 gol

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Kayserispor - Konyaspor maçı 2-2 sona erdi. Mücadele boyunca yaşanan aksiyonlar sporseverlere tarihi anlar yaşattı.
Spor - Spor
16 saat 46 dakika önce

Trabzonspor yerini garantiledi! Başakşehir deplasmanında tek golle güldü

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Trabzonspor deplasmanda RAMS Başakşehir'i 1-0 yendi. Bordo mavililer karşılaşmayı Paul Onuachu'nun golüyle kazandı.
Sona Git