GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
42 dakika önce

Fatih Terim'in şampiyonluk şansı bitti! Panathinaikos, PAOK'a boyun eğdi

Yunanistan Süper Lig play-off'larında Panathinaikos, PAOK'a 4-1 mağlup oldu. Fatih Terim'in takımı bu skorla birlikte şampiyonluk şansını kaybetti.
Spor - Spor
1 saat 28 dakika önce

Nuri Şahin rekabeti artıyor! Hollanda'nın köklü kulübü talip oldu

Borussia Dortmund'da Edin Terzic'in yardımcılığını yapan Nuri Şahin'in hangi takımın başına geçeceği belirsizliğini koruyor. Son günlerde adı sıklıkla Beşiktaş ile anılan Şahin'e eski takımının talip olduğu iddia edildi.
Spor - Spor
2 saat 6 dakika önce

Bisiklette Bike Fest rüzgarı esecek! Dünya yıldızları Sakarya’da

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, dünya yıldızlarını ve bisiklet tutkunlarını Sakarya’nın kalbinde buluşturan bisiklet festivaline ev sahipliği yapmaya devam ediyor. T.C. Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun destekleriyle 2018 yılından bu yana düzenlenen Sakarya Bike Fest, “Gelecek için Pedal Çevir” mottosu ile 15-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.
Spor - Spor
2 saat 39 dakika önce

Uğurcan Çakır için resmi transfer açıklaması! Galatasaray iddialarına cevap geldi

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır hakkında transfer iddiaları bitmiyor. Milli kalecinin menajeri William D'Avila, başarılı file bekçisinin geleceği hakkında açıklamalar yaptı.
Spor - Spor
3 saat 29 dakika önce

VAR sistemi kaldırılabilir! Kulüpler oylama için toplanacak

Türkiye'de son yıllarda tartışılan, dünya futbolunda devrim olarak kabul edilen Video Yardımcı Sistemi, İngiltere'de kaldırılabilir. Premier Lig ekipleri, gelecek sezon VAR uygulamasının devam edip etmemesi hakkında toplanacak ve oylama yapılacak.
Spor - Spor
4 saat 24 dakika önce

Klopp'un yardımcısı Pepijn Lijnders'ın yeni adresi belli oldu! Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilmişti

Beşiktaş'ın teknik direktör adaylarından birisi olan Pepijn Lijnders'ın yeni takımı belli oldu. Jurgen Klopp'un yardımcılığını yapan deneyimli çalıştırıcı Salzburg ile anlaştı.
Spor - Spor
5 saat 39 dakika önce

Ergin Ataman Galatasaray iddiaları hakkında konuştu! 'Hoca olarak değil başkan olarak'

A Milli Takım ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Galatasaray iddiaları hakkında konuştu. Ataman, Galatasaray'a hoca olarak dönmeyeceğini söyledi ve hedeflerini anlattı.
Spor - Spor
5 saat 50 dakika önce

Bruno Alves'ten Mourinho'ya Fenerbahçe sözleri! 'Bugüne kadar ben ne yaşamışım diyebilirsin'

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile ilk temasının Fenerbahçe'nin eski Portekizli oyuncusu aracılığıyla olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli oyuncu, Mourinho'ya Fenerbahçe'yi anlattı.
Spor - Spor
6 saat 29 dakika önce

Galatasaray 2 yıldızın biletini kesti! Yönetim teklifleri değerlendiriyor

Yeni sezon kadro planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray'da takımdan gönderilecek oyuncular ortaya çıkmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, sezon başında transfer edilen 2 yıldız oyuncuyla yolları ayırma kararı aldı.
 - "Kaybedersem parasının yarısını ödeyeceğim"
10 saat 20 dakika önce

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a 'Mourinho' çağrısı! 'Kaybedersem yarısını ödeyeceğim'

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi adaylığına dair önemli açıklamalarda bulundu. Mourinho ile iki saat görüştüğünü söyleyen Yıldırım, "Eğer onlar da Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa gelsinler beraberce imzayı atalım. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum" dedi.
 - 52 Orduspor Elon Musk'tan yardım istedi
12 saat 7 dakika önce

52 Orduspor'dan Elon Musk'a çağrı! Aliağa maçı öncesi yardım istediler

52 Orduspor yönetimi, sosyal medya hesabı aracılığıyla Elon Musk'tan yardım istedi. Yapılan paylaşımda, "Alt yapı eksikliği nedeniyle stadımızda internet kullanılamaz hale geliyor. Starlink uydularınızı hayranlarımız için bize yönlendirebilir misiniz?" ifadesi yer aldı.
 - Ancelotti'den Arda Güler'e övgü: Futbol topu ona aşık
13 saat 24 dakika önce

Arda Güler'in golüne kayıtsız kalmadı! Ancelotti'den övgü dolu sözler

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Arda Güler'in bir gol kaydederek skora katkı verdiği Alaves karşılaşması sonrası milli futbolcu hakkında övgü dolu sözler sarf etti.
Spor - Spor
14 saat 10 dakika önce

Beşiktaş, Di Maria hamlesinden sonra Sebastian Haller’e de kanca attı

Arjantinli yıldız Di Maria ile prensipte anlaşan siyah beyazlılar Borussia Dortmund'un golcüsüne de göz dikti. Fildişi Sahilli yıldız için 10 milyon avro bütçe ayrıldı
 - Mourinho’ya 100 milyon €!
14 saat 25 dakika önce

Mourinho’ya 100 milyon €! Aziz Yıldırım seçilirse, ünlü hocaya efsane kadro sunacak…

Altı yıl aradan sonra yeniden kolları sıvayan Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik adama “Bizim hedefimiz sadece ligi almak değil, Avrupa’da kupa kazanmak” dedi
 - Ali Koç'tan 'Mourinho'ya karşı hamle!
14 saat 41 dakika önce

Aziz Yıldırım 'Mourinho' dedi, Ali Koç'tan karşı hamle gecikmedi! Dünyaca ünlü isimle masaya oturdu

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olduğunu açıklayan ve Mourinho bombasını patlatan Aziz Yıldırım'a Ali Koç'tan karşı hamle geldi. Koç'un gündemine aldığı ismin ise Zidane olduğu iddia edildi.
Spor - Spor
23 saat 12 dakika önce

Arda Güler atmaya devam ediyor! Ancelotti'nin gol sonrası tepkisi dikkat çekti

La Liga'nın 36. haftasında Real Madrid, Alaves'i 5-0 mağlup etti. Milli yıldızımız Arda Güler, Real Madrid'in son golünü kaydetti.
Spor - Spor
15 Mayıs 2024 - 00:13

Manchester City, Tottenham engelini Haaland ile aştı! Arsenal için umutlar tükeniyor

Manchester City, deplasmanda Tottenham'ı 2-0 mağlup etti. Pep Guardiola'nın öğrencileri bu skorla birlikte İngiltere'de son haftaya lider girdi.
Spor - Spor
14 Mayıs 2024 - 23:33

Yıldız stoper Atletico'dan ayrılma kararı aldı! Tecrübeli oyuncu için Türkiye sesleri

Atletico Madrid'in dünyaca ünlü stoperi Stefan Savic takımdan ayrılma kararı aldı. Tecrübeli stoperin Türkiye'ye gelebileceği iddia edildi.
Spor - Spor
14 Mayıs 2024 - 22:08

PFDK sevkleri açıklandı! Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yolda

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce 14.05.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevkler belli oldu. Galatasaray ve Beşiktaş'ta PFDK'ya sevk edilen takımlar arasında yer aldı.
Spor - Spor
14 Mayıs 2024 - 21:23

Nicolo Zaniolo'dan üzücü haber! Yıldız oyuncunun sakatlığı ciddi

Aston Villa'nın Liverpool ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Nicolo Zaniolo'nun sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Zaniolo, EURO 2024'te forma giyemeyecek.
Spor - Spor
14 Mayıs 2024 - 20:50

Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu

Fenerbahçe, başkanlık seçiminin yapılacağı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın tarihini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada seçim tarihi netleşti, ayrıca üyeler için toplantının detayları hakkında bilgilendirme yapıldı.
Sona Git