GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORCORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
6 saat 15 dakika önce

Fenerbahçeli taraftarlardan tarihi hazırlık! Jose Mourinho'ya çılgın tören

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho'ya yarın kavuşuyor. Ülker Stadyumu'nda yapılacak imza töreni taraftarlara açık olacak.
 - Arda Güler, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti
7 saat 10 dakika önce

Arda Güler tarihe geçti! Real Madrid, Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürdü

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Londra'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund'u 2-0 yenerek zafere uzandı.
 - Ali Koç ile Acun Ilıcalı, Mourinho'yu duyurdu
7 saat 44 dakika önce

Dev anlaşma tamamlandı! Ali Koç ve Acun Ilıcalı, Jose Mourinho ile tarihi pozu verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Londra'da yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile bir araya geldi. Portekizli hoca yarın İstanbul'da olacak.
Spor - Spor
8 saat 24 dakika önce

Şampiyonlar Ligi finalinde tanıdık yüzler! Fatih Terim, Aziz Yıldırım, Mert Hakan Yandaş...

Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finaline Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı.
Spor - Spor
9 saat 41 dakika önce

Mourinho'nun Fenerbahçe'deki teknik ekibini duyurdular! Şampiyonluk için geliyorlar

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Jose Mourinho'nun teknik ekibi şekilleniyor. Portekizli hoca birlikte çalıştığı isimleri İstanbul'a getiriyor.
Spor - Spor
10 saat 7 dakika önce

Şampiyonlar Ligi sahibini buluyor! Dev maçın ilk 11'leri belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon bu gece belli olacak. Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında oynanacak mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.
Spor - Spor
10 saat 51 dakika önce

'Telefonundaki en ünlü kişi kim?' sorusuna Mourinho'dan Fenerbahçelileri güldüren cevap!

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı Jose Mourinho'ya telefonundaki en ünlü kişinin kim olduğu soruldu. Mourinho'nun verdiği cevap sosyal medyada viral oldu.
Spor - Spor
11 saat 42 dakika önce

Mourinho'dan Fenerbahçe sorusuna cevap! 'Henüz bitmiş bir şey yok'

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı Mourinho, Fenerbahçe'ye gitmek istediğini ancak henüz resmi olarak transferin gerçekleşmediğini söyledi. Sarı lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı hakkında da konuşan Portekizli çalıştırıcı, "Biliyorsunuz rekabetleri severim. Anlaşırsak, Şampiyonlar Ligi'nde olmak için çok çalışırım." ifadelerini kullandı."
Spor - Spor
12 saat 6 dakika önce

Al-Nassr, Ronaldo'nun geleceği hakkında açıklama yaptı! 'Artık kanı sarı akıyor'

Cristiano Ronaldo, takımı Al-Nassr'ın, Al-Hilal'e kaybettiği maçın ardından gözyaşlarını tutamadı. Ronaldo'nun gözyaşları takıma veda sinyali olarak yorumlandı. Al-Nassr kanadından Ronaldo ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Açıklamada, "Cristiano Ronaldo'nun kanı artık sarı akıyor." ifadelerine yer verildi.
Spor - Spor
12 saat 12 dakika önce

Barcelona'da Hansi Flick'in alacağı ücret belli oldu

Barcelona'da yeni teknik direktör Hansi Flick'in alacağı ücret belli oldu. Flick'in teknik ekip için istediği isimler de ortaya çıktı.
Spor - Spor
12 saat 47 dakika önce

Leonardo Bonucci eski teknik direktörü hakkında konuştu! 'Farklı bir son isterdim'

Futbolu Fenerbahçe'de bırakan Leonardo Bonucci, Juventus'tan ayrılış süreci hakkında konuştu. İtalyan savunmacı, Massimiliano Allegri ile ilgili yaşadığı tartışmayı anlattı.
Spor - Spor
13 saat 29 dakika önce

Wilfried Zaha'ya Premier Lig'den talip! Galatasaray bonservis bedelini belirledi

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Wilfried Zaha'ya Premier Lig'den talip var. Sarı-kırmızılı yönetim, Fildişili oyuncu için bonservis bedeli belirledi.
Spor - Spor
14 saat 14 dakika önce

Göztepe, Brezilyalı sol bek Djalma Silva'yı renklerine bağladı

Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, sezona iddialı bir kadroyla girmek istiyor. Göztepe son olarak Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol forması giyen Brezilyalı sol bek Djalma Silva'yı renklerine bağladı.
 - Dursun Özbek'ten Jose Mourinho yorumu
14 saat 58 dakika önce

Dursun Özbek'ten Jose Mourinho yorumu! 'Galatasaray'ın oluşturduğu etki bayağı endişelendirmiş'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin Jose Mourinho hamlesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Özbek, "Jose Mourinho çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın oluşturduğu etki bayağı endişelendirmiş." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
15 saat 6 dakika önce

Efsane futbolcu Kaka, Mourinho'yu anlattı! 'Ona Fenerbahçe'de başarılar diliyorum'

Fenerbahçe, Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho ile anlaştığını açıkladı. Mourinho'nun Real Madrid'den eski öğrencisi Kaka Leite, Portekizli hocaya Fenerbahçe'de başarı diledi.
Spor - Spor
15 saat 32 dakika önce

Edin Terzic Şampiyonlar Ligi finali öncesi konuştu! 'Eğer cesur olursak bir şansımız var demektir'

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Edin Terzic, Real Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finali öncesi konuştu. Favori olmadıklarını bildiğini söyleyen Terzic, "Eğer cesur olursak ve sadece Real Madrid'in bir sonraki kupasını kaldırmasını görmek için burada olmadığımızı göstermeye hazır olursak, eğer onlara bir oyun vermek için buradaysak, o zaman bir şansımız var demektir." ifadelerini kullandı.
 - Mertens geleceği hakkında kararını verdi!
16 saat 11 dakika önce

Mertens geleceği hakkında kararını verdi! Futbolu bırakacağı tarihi açıkladı

Trendyol Süper Lig'de asist kralı olan Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Mertens, "Gelecek sezon sonunda 38 yaşında olacağım ve futbolculuk kariyerim bitmiş olacak." ifadelerini kullandı.
Spor - Spor
16 saat 40 dakika önce

Ferdi Kadıoğlu ve Kaan Ayhan EURO 2024'ü değerlendirdi! 'Son 2 maç ders oldu'

Milli futbolcular Ferdi Kadıoğlu ve Kaan Ayhan, Riva'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. EURO 2024 hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren futbolcular, son oynanan 2 hazırlık maçının kendileri için ders olduğunu söyledi.
 - 2 dünya devi Semih için yarışıyor
16 saat 56 dakika önce

Arsenal ve Manchester City Semih Kılıçsoy için yarışıyor! İngilizler yakın olduğu kulübü açıkladı

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki yıldızı Semih Kılıçsoy hakkında Ada'dan çarpıcı bir iddia geldi. İngilizler, Semih Kılıçsoy ile ilgilenen dünya devlerini sıraladı ve genç oyuncuyu transfer etmeye en yakın olan kulübü yazdı.
Spor - Spor
17 saat 21 dakika önce

Muslera futbolu bıraktıktan sonra ne yapacak? Yönetimin planı belli oldu

Galatasaray yönetiminin, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Fernando Muslera'nın kariyer sonuyla ilgili yeni bir plan yaptığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetim, Muslera'ya futbolu bıraktıktan sonra kulüp içinde görev verecek.
Spor - Spor
17 saat 39 dakika önce

Fenerbahçe'den Şampiyonlar Ligi finali öncesi Arda Güler paylaşımı! 'Göz bebeğimize başarılar dileriz'

Fenerbahçe, bugün Real Madrid forması ile UEFA Şampiyonlar Ligi finaline çıkacak olan milli futbolcu Arda Güler'e başarılar diledi. Sarı-lacivertlilerin paylaşımında, "Göz bebeğimiz Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi finalinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.
Sona Git