GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜATAKAŞ HATAYSPORVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
6 dakika önce

Okan Buruk'tan derbi sonrası ilk 11'de rotasyon! Şampiyonluk maçına sürpriz kadro

Şampiyonluk parolasıyla çıktığı derbiyi kaybeden Galatasaray, kadroda değişikliğe gidiyor. Okan Buruk'un şampiyonluk maçı öncesi ilk 11'de değişiklik yapacağı öğrenildi.
Spor - Spor
20 dakika önce

Aziz Yıldırım'ın Mourinho hamlesine Ali Koç'tan karşı atak! Başarılı hocanın alternatifleri bulunuyor

Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından olduğu iddia edilen Stefano Pioli için yeni bir haber öne sürüldü. İtalya medyasında çıkan haberlere göre, deneyimli çalıştırıcının Fenerbahçe dışında alternatifleri de bulunuyor.
Spor - Spor
39 dakika önce

Razvan Lucescu'dan Beşiktaş iddialarına cevap! Serbest kalma bedelini açıkladı

Adı Beşiktaş ile anılan PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu, Beşiktaş iddialarına cevap verdi. Başarılı teknik adam, serbest kalma bedelini açıkladı.
Spor - Spor
58 dakika önce

Stefan Kuntz'un yeni görevi belli oldu!

A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Stefan Kuntz'un yeni görevi belli oldu. Stefan Kuntz, Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg ile sportif direktörlük görevi için görüştüğünü açıkladı.
Spor - Spor
1 saat 29 dakika önce

Türkiye'nin EURO 2024'deki rakiplerinden Portekiz'in kadrosu açıklandı! Ronaldo 6.kez boy gösterecek

Türkiye'nin EURO 2024'deki rakiplerinden Portekiz'in aday kadrosu belli oldu. Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, 6.kez Avrupa Şampiyonası'nda forma giyecek.
Spor - Spor
1 saat 35 dakika önce

Sacha Boey, Bayern Münih'ten ayrılıyor mu? Fransız yıldız kararını verdi

Bayern Münih'in devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Sacha Boey'in Alman ekibindeki geleceği merak ediliyor. Takımdan ayrılması gündemde olan Fransız oyuncu kararını verdi.
Spor - Spor
4 saat 53 dakika önce

TFF'de Mesut Özil sürprizi! Mehmet Büyükekşi ile görüştü

Fenerbahçe ve Başakşehir'in eski futbolcusu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi makamında ziyaret etti.
 - Mert Hakan ve Osayi-Samuel ifadeye çağrıldı
5 saat 1 dakika önce

Mert Hakan Yandaş ve Osayi - Samuel, ifadeye çağrıldı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası çıkan olaylarda stat müdürü Ali Çelikkıran'a saldıran 5 kişi için adli işlem başlatıldığı açıklanmıştı. O isimler arasında Mert Hakan Yandaş ve Osayi - Samuel'in de olduğu belirtildi.
Spor - Spor
5 saat 20 dakika önce

Toni Kroos'tan şaşırtan karar! EURO 2024 sonrası futbolu bırakacağını duyurdu

Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos, Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 sonrası aktif futbol hayatına son vereceğini açıkladı.
Spor - Spor
5 saat 43 dakika önce

Yeni sezondaki adresi belli oldu! Yunus Akgün veda ettiğini duyurdu

Galatasaray'ın sezon başı Leicester City'e kiraladığı Yunus Akgün, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp, Premier Lig'e yükselme sevinci yaşamıştı. Yıldız oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşım yeni sezon öncesi dikkat çekti.
Spor - Spor
6 saat 6 dakika önce

UEFA Avrupa Ligi'nde 939 milyon avroluk dev final! Şampiyon Dublin'de belli olacak

UEFA'nın en büyük ikinci futbol organizasyonu Avrupa Ligi'nde şampiyon takım İrlanda'nın başkenti Dublin'de belli olacak. İtalyan ekibi Atalanta ile Almanya temsilcisi Bayern Leverkusen kozlarını paylaşacak.
Spor - Spor
7 saat 42 dakika önce

Derbinin kahramanı Çağlar Söyüncü, nişanlandı!

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü, Galatasaray ile oynanan derbi sonrası evlilik yolunda ilk adımını attı. Derbinin tek golünü kaydeden Söyüncü'ye tebrik mesajı yağdı.
Spor - Spor
8 saat 11 dakika önce

Fatih Terim ayrılık sonrası ilk defa konuştu: Veda sözleri gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim, ayrılık sonrası Yunan basınına konuştu. Terim'in veda ederken dile getirdiği ifadeler şaşırttı.
Spor - Spor
9 saat 1 dakika önce

Süper Lig devi transferi bitiriyor! Sol kanat Jan-Niklas Beste'ye emanet

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, Heidenheim forması giyen Jan - Niklas Beste için devreye girdi. Alman yıldızı gözüne kestiren Siyah-beyazlıların transferi bitirmeye yakın olduğu öğrenildi.
 - İstanbul Valiliği duyurdu: Derbi sonrası 5 kişiye adli işlem
9 saat 4 dakika önce

İstanbul Valiliği'nden derbi açıklaması! 5 kişiye adli işlem yapıldı

İstanbul Valiliği, Galatasaray - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olayların ardından harekete geçildiğini ve stat müdürü Ali Çelikkıran'a yapılan saldırı sonrası 5 kişiye adli işlem başlatıldığını açıkladı.
Spor - Spor
9 saat 40 dakika önce

Galatasaray'dan derbi sonrası Kerem Aktürkoğlu kararı

Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray, en az 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe derbisinden istediği sonucu alamayan Okan Buruk'un Kerem Aktürkoğlu'nu hazırladığı belirtildi.
 - Temsilci kurulunun raporu can yakacak
10 saat 32 dakika önce

Derbinin faturası ağır olacak! Rams Park'taki 5 temsilci rapor tuttu

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar geceye damga vurmuştu. Rams Park'ta bulunan federasyon temsilcilerinin tüm olayları rapor ettiği öğrenildi.
 - Özbek'ten Koç'a zehir zemberek sözler! "Bu terörizmdir..."
10 saat 43 dakika önce

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a zehir zemberek sözler! "Bu yaptığın şehir eşkıyalığı"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Stat dağılmış insanlar gitmiş, silahlı korumalarla 80 kişi stada giriyor. Bu terörizmdir. İyi ki ben orada değildim. Cesedimi çiğnemeden içeriye adım atamazdı” dedi.
 - Vurdumduymazı sopayla dürtmüşler...
11 saat 11 dakika önce

Ali Koç 'Ucuz kabadayılığa yer yok' dedi! "Sistemi yerle bir edeceğiz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e meydan okuyan Koç “Öyle arkamdan sallayıp kaçmak yok. Karşıma çık! Sizi de sisteminizi de yerle bir edeceğiz, az kaldı” dedi.
 - Kartal'a transfer müjdesi: İki isim...
13 saat 47 dakika önce

Beşiktaş'a transfer müjdesi! İki isme ciddi talipler var

Aboubakar için Rus devi Spartak Moskova devreye girdi ve kasayı açtı. Al Musrati için de Suudi Arabistan’dan Al-Ahli ve Al-Ettifaq yarışıyor.
Spor - Spor
19 saat 32 dakika önce

Kenan Yıldız Juventus'u ipten aldı! Tarihi geri dönüşte başrol oynadı

İtalya Serie A'da Bologna ile Juventus karşı karşıya geldi. Bologna'nın 3-0 öne geçtiği maç, 3-3 berabere bitti. Milli futbolcumuz Kenan Yıldız, takımı adına skoru dengeleyen golü attı ve geri dönüşte başrol oynadı.
Sona Git