Suç dosyası kabarık çıktı

Düzenleyen:
Suç dosyası kabarık çıktı

YAŞAM Haberleri

Cipiyle 6 kişiye çarpan G.S.G’nin babası savcı, annesi hâkim. Geçen yıl 2 kişiyi silahla, bir kişiyi de bıçakla yaralamış. Ayrıca uyuşturucu kullanmaktan kaydı var.

stanbul Bakırköy’de önceki gün 17.45 sıralarında dehşet dolu anlar yaşandı. Megakentin en işlek caddelerinden biri olan İstanbul Caddesi’nde park hâlinde duran bir cipin içindeki sürücünün yanındaki kadını darbettiği gören vatandaşlar tepki gösterdi. Çıkan arbede sonrası aracına binen şahıs, kalabalığın arasına daldı. 6 kişiyi çarparak yaralayan sürücü olay yerinden kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Alkollü olduğu belirlenen G.S.G. (21), sorgusunda “10-15 kişi saldırdı. Linç edilmekten korktuğum için sağa sola arabayı hareket ettirerek kaçmaya çalıştım. Pişmanım” dedi. İstanbul Üniversitesinde öğrenci olduğunu söyleyen şahıs “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.

“BİR ANDA BAŞIMA VURDU”

Zanlının kız arkadaşı A.A. ise “Araç içerinde konuşuyorduk. Bir anda sinirlenerek başıma vurmaya başladı. Vatandaşlar görüp müdahale etmek istedi. Beni bıraktı, vatandaşlarla tartışmaya başladı. Arabadan inip kavga etti. Kalabalık artınca araca geri bindi, vatandaşların üzerine sürdü. Bu sırada birçok insana çarptığını gördüm” şeklinde konuştu. 

Öte yandan şüphelinin suç dosyası kabarık çıktı. Babası savcı, annesi hâkim olan ve Ataköy’deki lojmanda ailesiyle birlikte yaşayan genç, geçen yıl 7’nci kattaki evlerinin penceresinden husumetli olduğu 2 kişiyi tabanca ile ateş ederek yaralamış. Olayın ardından gözaltına alınan G.S.G, Cumhuriyet Savcısının talimatı sonrası serbest bırakılmış. Bunun yanı sıra zanlının yine geçtiğimiz yıl bir kişiyi bıçakla yaraladığı ve uyuşturucu kullanmaktan kaydı bulunduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...