Girişlere X-RAY cihazı konulabilir

Düzenleyen:
Girişlere X-RAY cihazı konulabilir

YAŞAM Haberleri

Bakan Koca “Kanuni düzenleme hayata geçirilecek” dedi. Sağlık çalışanları da, hastanelerde daha fazla güvenlik tedbiri alınmasını istedi.

İstanbul Bahçelievler’de özel bir hastanede çalışan Psikiyatri Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman’ı öldüren Serhat T’nin (18) polise verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlının “Doktoruma gittiğimde ona zenginlerin hayatından etkilendiğimi, onların o eğlence hâllerini gördüğümde kin beslemeye başladığımı anlatıp yardım istedim. Bu duygudan nasıl kurtulabileceğimi sordum. Ancak o benimle alay ederek ‘Sana yazdığım ilaçları tam ve zamanında içersen kurtulursun’ dedi. Ben de çok sinirlendim ve silahımı ateşledim” dediği belirtildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen genç tutuklandı. Bu arada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Koca “Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin son halkası olan bu menfur hadise karşısında üzüntümüz tarifsizdir. Bu böyle süremez. TBMM’nin yasama döneminin ilk gündemlerinden biri konuyla ilgili yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi olacaktır” dedi. Bu arada Türkiye’nin dört bir yanında doktorlar cinayete tepki olarak bir araya geldi. Doktorlar, hastanelerde  X-RAY cihazı ile silah araması yapılmasını istedi.

Psikiyatri Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman için çalıştığı hastanede tören düzenlendi. Ardından doktor Kanarya Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...