Milyarlar suya gömüldü!

Düzenleyen:
Milyarlar suya gömüldü!
YAŞAM Haberleri

Marmaris Yat Limanı’nda çıkan yangında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis, kundaklama şüphesiyle İrlandalı bir kişiyi gözaltına aldı.

Muğla Marmaris’teki Yat Limanı’nda ‘Ortana’ adlı motor yatta dün gece saatlerinde yangın çıktı. Polyester yattaki alevler kısa sürede büyüyerek ‘White Lady’ adlı motor yat ve ‘Surf Time’ adlı yelkenliye sıçradı. Alevleri fark eden çevredekileri, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Limana gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis yelkenli tekne içindeki Türker Demir’i yaralı olarak kurtardı. Açığa çekilen tekne uzun uğraşlar sonucunda söndürülebildi. Diğer iki teknedeki alevler ise karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınabildi. Ekipler yaptığı incelemede ‘Ortana’da Ekrem Gökçe’nin (63) yanmış cesedini buldu. Yaralı Demir ise hastanede tedaviye alındı. Ekiplerin 4 saat süren çalışmasında 65 ton su kullanılırken, 2 dönüm alanı kaplayan akaryakıt denize sızdı. Sahil Güvenlik, akaryakıtın yayılmasını önlemek için önce köpük sıktı, ardından plastik bariyerlerle çevirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ise, bir kişinin yangının çıktığı yata girip, televizyonu alarak uzaklaştığını tespit etti. Kimliği tespit edilen İrlanda uyruklu şahıs daha sonra yakalandı. Polis, olayın kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...