Galibiyet sevinci ölümle son buldu

Düzenleyen:
Galibiyet sevinci ölümle son buldu
YAŞAM Haberleri

Fenerbahçeli taraftarların içinde bulunduğu minibüs, park hâlindeki tıra arkadan çarptı; 1 kişi öldü, 19 kişi yaralandı.

Spor Toto Süper Ligi’nin 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor Pazar günü İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maçı seyretmek isteyen Balıkesir Edremit, Burhaniye, Havran ve Ayvalık’ta bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, stada gitmek için bir tur firmasıyla anlaştı. Fenerbahçe’nin 3-1’lik galibiyetinin ardından taraftar kafilesi, geri dönüş için tekrar yollara düştü. Marşlar eşliğinde yoluna devam eden minibüs, Edremit’e 24 kilometre kala dün gece 04.00 sularında park hâlindeki mermer yüklü tıra arkadan çarptı. Kazada ön yolcu koltuğunda oturan evli ve 1 çocuk babası Türker Öztuğ (39) hayatını kaybetti. Yaralanan minibüs şoförü Sefer Kılcı (46) ile 18 taraftar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 6 yaralı taburcu edilirken 3’ü ağır 13 yaralının tedavisi sürüyor. Polis, kaza sonrası olay yerinden kaçan tır şoförü M.Ü’yü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Acı haberin ardından sarı-lacivertli kulüp internet sitesinden, “Türker Öztuğ’un ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı, kazada yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz” mesajı yayımladı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...