Deniz altı seyir teknesi

Düzenleyen:
Deniz altı seyir teknesi
YAŞAM Haberleri

Tavşanlı’da 10 yıldır katamaran tekne üreten Nadir Tunçay, geçen yıl İzmirli bir turizmcinin talebi üzerine deniz altını gözetleme imkânı sunan tekne geliştirdi.

Projesinin büyük ilgi ğünü belirten Tunçay  “Bu tekneyle Türkiye’deki denizlerin eşsiz güzelliğini hem yüzeyden hem de alttan görmek mümkün. Turizme büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Çok kısa sürede ciddi sipariş aldık.Teknemizi denizde test ettik.Testlerde de başarı elde ettikten sonra da satışlarımıza başladık. 8 ay gibi bir sürede 10 tekne üretip, müşterilerimize gönderdik. Bundan sonrası için de ciddi sipariş alıyoruz. Fiyat açısından, Türkiye’de imal edildiği için çok uygun. Teknenin deniz altını gösteren kabin kısmı cam. Buraya iki kişi girebiliyor. Üç kişi de teknenin üst kısmında oturabiliyor. Yani 5 kişi taşıyan tekneyle denizin altını, üstünü izleyebiliyorsunuz” ifadesini kullandı.  YALOVA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...