Asıl dedikoducu erkek

Asıl dedikoducu erkek

YAŞAM Haberleri

Erkekler bir sırrı en fazla 2 saat 47 dakika saklayabiliyor. Kadınlar sırlarını tek kişiye açarken, erkeklerde bu sayı 5'i buluyor

İngiltere'de 2 bin erkek üzerinde yapılan araştırmada insanlar arasında genelde kadınların sır tutamadığı şeklinde bir kanaat varken asıl ağzında bakla ıslanmayanın erkekler olduğu belirlendi. Erkeklerin bir sırrı tutmada en fazla 2 saat 47 dakika dayabildiği, bunu hemen bir hemcinsine açtığı ortaya çıktı. Bu oranın, kadınlara göre yaklaşık 40 dakika daha az bildirildi. Kadınların ortalama en az 3.5 saat sırlarını saklayabildiği ortaya çıktı. Kadınlar sırrını bir kişiye açarken, erkeklerin 5 kişiye açtığı da ifade edildi. Araştırmayı yapan kuruluşun sözcüsü, "Bu araştırma gösteriyor ki, bir şeyin sır olarak kalmasını istiyorsanız onu asla bir erkeğe söylememeniz gerekiyor" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...