Hacıosmanoğlu: 'Yıldırım bizi de yakmıştı'

Hacıosmanoğlu: 'Yıldırım bizi de yakmıştı'

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'nin hakem Yunus Yıldırım'la ilgili fırtınalar kopardığını söylerken, 'Bize karşı da hata yaptı ortalığı ayağa kaldırmadık' dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı yalan söylemekle suçladı. Yıldırım'ın açıklamalarını takip ettiğini ifade eden Trabzonspor Başkanı, "İnsanlar var olanı yok saymak için çabalıyorlar. Topluma kendi yalanlarını gerçek gibi kabul ettirmeye çalışıyorlar. Ancak ne yaparsanız yapın gerçeklerin üzerini kapatamazsınız. Bazılarının söylediği gibi, bizim kelime dağarcığımız kısıtlı. Adalet diyoruz, namus diyoruz. Bu Türk futbolunu kirleten şebekelerden arınmak, kurtulmak gerekir diyoruz. Bazıları hep masal anlattı, anlatmaya da devam ediyor. Gerçeklerden bahsetmemiz insanların zoruna gidiyor. Türk halkını masal dinlemeye değil, gerçeklerle yüzleşmeye bekliyoruz" dedi. nbsp;Sanki ilk defa hata yaptı nbsp;
Aziz Yıldırım'ın Sivasspor maçının hakemi Yunus Yıldırım konusunda yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Hacıosmanoğlu, "Federasyon, F.Bahçe maçında hata yaptı diye Yunus Yıldırım'ın hakemliğini bitirmek üzere. Yani bu hakem sanki ilk kez hata yapıyor. Beşiktaş maçımızda oyunun dengesini bozacak kırmızı kartı vermedi. Aradım kendisini, nasıl görmedin ya da yardımcılarının hatası mı, diye sordum. 'Hata benim. İzledikten sonra anladım' dedi. O da bariz hataydı ama ses çıkmadı. Kime hizmet eder federasyon? Bu nasıl düzen? Biz bu düzeni bozmak için mücadele ediyoruz" diye konuştu. nbsp;
Mandıralı Juve'ye bakıyor
Transfer yapmadıkları için çok eleştirildiklerini belirten Trabzonspor Başkanı, "Rakamlar öyle yerlere çıktı ki, o sözleşmelerin altına imza atmak istemedim. Geçmişte öyle sözleşmeler yapılmış ki anlatamam. Bu yüzden Trabzonspor'un ekonomisini düşündük ve geri adım attık. Teknik direktör konusu da golcü işine benzedi. Alakamız olan olmayan sayısız isim yazıldı. Sonra da beceriksiz ilan edildik. Şenol hocayla görüştüm. Çalışma fikrine pek sıcak değil. Kendisine, '3 kez şampiyonluğun çalındı. Sen futbolu iyi yönettin ama yönetimlerin senin ve takımının hakkını koruyamadı. Gel bu kez beraber başaralım' dedim. Düşünecek, olmazsa böyle de devam edebiliriz. Takımın başında hoca yok diye tedirgin değilim. Hami Mandıralı'ya güveniyorum. Kimse anasının karnından antrenör doğmuyor. Ona da bir şans vermeli. Juventus maçından sonra oturup karar vereceğiz" sözlerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...