Salonda hatalara yer vermeyin

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Salonda hatalara yer vermeyin
Türkiye Cumartesi Haberleri

Salonlar, hem misafirlerin ağırlandığı hem de dinlenilen evin gözde odalarıdır. Kusursuz dekorasyon tüyolarıyla salonunuzda düzene ve huzura kavuşmanız hiç de hayal değil.

TACİHAN YONGACI

Evin en çok zaman geçirilen odalarından olan salonlarda en çok yapılan dekorasyon hatası mobilyaları odanın duvarlarına dayamaktır. Bu şekil, odayı daha büyük göstermez aksine daha da küçük gösterir. Eşyaları odanın ortasına doğru çekmeniz size nefes aldıracak alan ortaya çıkaracaktır. Birçok kişi salon için büyük ebatlı mobilyaları tercih ediyor. Bu da odayı olduğundan daha küçük gösteren etkenlerden biri. Özellikle küçük odalar için ince, küçük ve minimal tasarımlar tercih edilmeli.

IVIR ZIVIRLARI KALDIRIN

Ağır, gösterişli ve kalın perdeler yerine daha ince kumaşlardan üretilen perdeleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Ivır zıvır eşyaların ortalıkta gezinmesi de karmaşıklığa sebep oluyor. Oturma alanınızın her zaman düzenli ve huzurlu olması gerek. Kalabalığı yok etmek için küçük dekoratif sepetler kullanabilirsiniz. Televizyon yerleşimi için en iyi yer ise pencereden gelen ışığı engellemeyen boş duvardır. Televizyonu duvara monte etmek istemezseniz, az yer kaplayan zarif bir TV ünitesine ihtiyacınız olacak.

HALIYI ÖZENLE SEÇİN

Yere sereceğimiz güzel desenli bir halı bulana kadar dekorasyonu tamamlamış sayılmazsınız. Halı seçerken yazın da kullanılabilir bir tercih yapılmalı. Birçok oturma odası parlak renklerden mahrum bırakılarak dekore edilir. Kilim ve yastıklarda renkli modeller seçerek dekorasyona renk katabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...