WhatsApp'tan devrim gibi özellik: Tek kullanıcı çok hesap

- Güncelleme:
WhatsApp'tan devrim gibi özellik: Tek kullanıcı çok hesap

Teknoloji Haberleri

Meta, WhatsApp’ta çoklu hesap özelliğini test etmeye başladı. Söz konusu özellik sayesinde bir kullanıcı birden fazla hesabı aynı anda yönetebilecek.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Akıllı telefonlar uzunca bir süredir çift SIM desteğine sahipler. Böylece aynı cihazda iki farklı numara kullanılabiliyor. Ancak WhatsApp, bu noktada çok önemli bir eksiğe sahipti. Öyle ki bir akıllı telefonda ikinci bir WhatsApp hesabını aynı uygulamada aktif etmenin bir yolu yoktu. Çoklu hesap desteği bu durumu değiştirecek. Kullanıcılar artık, tek bir WhatsApp uygulamasında birden çok hesabı kullanabilecekler. Çoklu hesap özelliğinin şu anlık sadece WhatsApp Business Beta sürümünde bulunduğu, işletmelerin yanı sıra kullanıcılara da açılacağı belirtildi. Yeni özellik sayesinde Android kullanıcıları aynı cihazdaki profiller arasında geçiş yapabilecek. Ya da istediğiniz zaman hesaptan çıkış yapabilecek. WhatsApp çoklu hesap özelliğinin şu anda Meta tarafından geliştirilme aşamasında olduğu belirtiliyor. İlerleyen süreçlerde beta test kullanıcılarına da sunulması bekleniyor.

ÇEREZ CEZASI

Kişisel Verileri Koruma Kurulu kullanıcıların verilerini habersiz olarak depolayan internet platformunu affetmetmedi. Kullanıcı bilgilerinin depolanmasına izin veren “çerez”lere ilişkin aydınlatma yapmayan ve açık rıza şartını yerine getirmeyen oyun platformu 300 bin lira idari para cezasına çarptırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...