Monster dünyaya açılıyor

- Güncelleme:
Monster dünyaya açılıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yerli bir teknoloji şirketi Monster Notebook küresel oynuyor. Yurt içindeki faaliyetlerinin yanı sıra Dubai, İngiltere ofisi ile Lefkoşa ve Berlin mağazaları üzerinden yurt dışı operasyonlarını yürüten şirket kendi alanında dünyanın sayılı firmalarından biri olmayı hedefliyor. 

ÖMER ÇELİK'İN HABERİ - Abra, Tulpar ve Semruk bilgisayar serilerindeki modelleriyle oyun dünyasına yeni giriş yapan oyuncuların, orta-seviye oyuncuların ve ileri düzey oyuncuların ihtiyaçlarına cevap veren Monster; Markut ve Huma serilerindeki modelleriyle ise içerik üretimi, yazılım, tasarım gibi alanlarda çalışan iş dünyası profesyonellerinin beklentilerini karşılıyor.

Pusat ile da oyunculara ve profesyonellere yönelik ürünler geliştiren Monster Notebook; oyuncu koltuğu, mousepad, soğutucu, kulaklık standı gibi farklı çevre birimi ürünleri de sunarak oyun dünyasındaki varlığını geniş bir ekosistem kurarak büyütmeye çalışıyor. Şirket yurt dışındaki mağazalarının yanı sıra, Intel, Microsoft, Nvidia gibi dünya devleriyle de iş birliği içerisinde.  Monster Notebook Ticari Genel Müdür Yardımcısı Koray Yıldız, Türkiye başta olmak üzere, Almanya, İngiltere, Dubai ve Kıbrıs’ta kullanıcılara yenilikçi teknolojilerini ulaştırmaya devam ettiklerini belirterek “Sırada ABD var. Monster’ın gücünü dünyaya ulaştıracağız” dedi. 

Monster Notebook Global Pazarlama Direktörü Birol Sülük de özellikle Semruk ve Tulpar ürün segmentleriyle markanın gücünü arttırmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Sülük “En büyük önceliklerimizin başında marka bilinirliğimizin artırılması geliyor. Yakın zamanda Monster’ın gücünü hissetmeyen kullanıcı kalmamasını sağlarken, global arenada görünür olacağız” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...