Vodafone KOBİ’lere bir yılda 14,5 milyon TL kazandırdı

Düzenleyen:
Vodafone KOBİ’lere bir yılda 14,5 milyon TL kazandırdı

TEKNOLOJİ Haberleri

Vodafone, işletmelerin en önemli ihtiyaçlarına yönelik ekonomik ve pratik çözümler sunan Red Business avantajlı servisleriyle son bir yılda KOBİ’lere 14,5 milyon TL kazandırdı

Vodafone, işletmelerin en önemli ihtiyaçlarına yönelik ekonomik ve pratik çözümler sunan Red Business avantajlı servisleriyle son bir yılda KOBİ’lere 14,5 milyon TL kazandırdı. İşletmelerin Red Business tarifelerinden bir yılda 345 bin kere faydalandığına dikkat çeken Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ “Önümüzdeki dönemde işletmelerin en büyük masraf kalemlerinden Ofis ihtiyaçlarına yönelik hazırladığımız Kırtasiye ve Güvenlik Çözümü gibi kampanyaları sunmaya başlayacağız” dedi. 
KOBİ’ler Red Business farkıyla diledikleri aracı Budget’tan yüzde 50 indirimle kiralarken, lastik değiştirme ve servis hizmetinden indirimli olarak yararlanabiliyor. İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes uçuşlarında ücretsiz lounge hizmeti, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında ücretsiz hızlı geçiş, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ücretsiz otopark, İstanbul Atatürk ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ücretsiz yurt dışı çıkış harç pulu ve VIP havaalanı transfer hizmeti sunuluyor. İşletme çalışanlarını da Big Chefs ve Karafırın’da sunduğu avantajların yanı sıra, belirli sinema salonlarında 2. bileti hediye ediliyor. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...