Tablo gibi televizyon

Düzenleyen:
Tablo gibi televizyon

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung “The Frame” TV serisi şimdi Türkiye’de. Samsung Online Mağazasında satışa sunulan The Frame’i ön satış kampanyası süresince satın alan herkes beyaz, bej ya da ceviz rengi çerçevelerden dilediği birine ücretsiz sahip oluyor

Samsung “The Frame” TV serisi şimdi Türkiye’de. Samsung Online Mağazasında satışa sunulan The Frame’i ön satış kampanyası süresince satın alan herkes beyaz, bej ya da ceviz rengi çerçevelerden dilediği birine ücretsiz sahip oluyor. Sanatsal bir tasarıma sahip olan ve Türkçede çerçeve anlamına gelen The Frame, 55 ve 65 inç ekran ölçüleriyle sunuluyor. The Frame TV’de, ekranı yağlı boya tablolardan kişisel fotoğraf kitaplığına kadar geniş yelpazede seçkin sanat eserleri gösteren bir çerçeveye dö-nüştüren “Art Mode” (Sanat Modu) özelliği bulunuyor. Böylece TV, UHD kalitesinde görüntüler sunuyor ve kapatıldığında kişiye özel düzenlenebilen bir sanat eserine dönüşüyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...