Cepte 200 MP'lik kamera! Samsung Galaxy S23 yüzünü gösterdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cepte 200 MP'lik kamera! Samsung Galaxy S23 yüzünü gösterdi

Teknoloji Haberleri

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, 200 MP’lik geniş açılı bir kamera ile geliyor. Ayrıca telefonda ilk defa Galaxy Süper HDR selfie kamerası yer alıyor.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Samsung, akıllı telefon deneyiminde yeni bir dönemi başlatıyor. Samsung tarafından ‘Galaxy Unpacked’ etkinliğinde tanıtılan Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 bugüne kadar geliştirilmiş en güçlü kamera ve video özellikleri ile geliyor.

Yeni Galaxy S23 Serisi’nde Nightography özelliği video kamerasına gelirken, Galaxy S23 Ultra’da selfie kamerası için de Nightography özelliği sunuluyor. Bu özel algoritma, görüntü karelerinde birden fazla görüntüyü bir araya getirerek paraziti azaltıyor. Bu sayede kullanıcılar, karanlıkta dahi en canlı ve sürükleyici videoları elde edebiliyor. Galaxy S23 Ultra’nın yeni 200 MP Adaptive Pixel sensörü ise geniş renk yelpazesi ile yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebiliyor.

BİR İLK: GALAXY SUPER HDP SELFIE KAMERASI

Galaxy S23 Serisi, hızlı otomatik odaklanma özelliğinin yanı sıra Galaxy telefonlarda ilk defa sunulan Galaxy Süper HDR selfie kamerası da yer alıyor. Ön kamera, 30 fps hızdan 60 fps hıza geçebiliyor ve bu sayede, fark edilebilir bir biçimde daha iyi fotoğraflar ve videolar çekebiliyor.

Firmadan yapılan açıklamada, akıllı telefonun son serisiyle düşük ışıkta kaliteli fotoğraf çekebilmesi için, Qualcomm ve yapay zekâ teknolojisiyle geliştirilen kendi içindeki çip setinden çok daha hızlı bir işlemciyle desteklendiği bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, daha fazla pil ömrüne sahip cihaza, yıldız hareketleri örneğindeki gibi, hızlandırılmış hareketli çekimleri mümkün kılan “astro hyperlapse” adlı bir video özellik de eklendi.

Cepte 200 MP'lik kamera! Samsung Galaxy S23 yüzünü gösterdi

FİYATI 50 BİN LİRA

Galaxy S23 amiral gemisi serisinin Türkiye fiyatları ise şöyle: Galaxy S23 128 GB 24.999 TL, Galaxy S23 256 GB 25.999 TL,Galaxy S23 Plus 256 GB 32.999 TL, Galaxy S23 Ultra 12GB/512 GB 43.999 TL ve Galaxy S23 Ultra 12 GB/1TB 48.999 TL.

Samsung Galaxy S23, S23 Plus ve S23 Ultra akıllı telefon modellerini 19 Şubat tarihine kadar ön sipariş verenlere özel avantajlar da sunulacak. İlk olarak tüm modeller ile birlikte 3 aylık Samsung Care+ Ekran Koruma Sigortası hediye ediliyor.

Düzenleyen:  - Teknoloji
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...