Yönetimden Okan Buruk'a tam destek: Yanındayız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yönetimden Okan Buruk'a tam destek: Yanındayız
Spor Haberleri

Üç maçtır kazanamayan sarı kırmızılılarda fatura MHK atamalarına ve hakem kararlarına bağlandı. Yönetim bir yandan MHK’nin atamaları ve hakemlerin yanlı tutumundan dolayı, mevcut sistemin değişmesi için adım atarken diğer yandan da takımın olaylardan etkilenmemesi için düğmeye bastı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Ligde oynadığı son üç maçından galibiyet çıkaramayan Galatasaray, Kayseri ve Alanya maçlarındaki bariz hakem hataları sonrası isyan etmişti. Yönetim bir yandan MHK’nin atamaları ve hakemlerin yanlı tutumundan dolayı, mevcut sistemin değişmesi için adım atarken diğer yandan da takımın olaylardan etkilenmemesi için düğmeye bastı. Kaybedilen 7 puanın ardından yönetim gelen tepkilerin önüne geçmek için teknik heyete tam destek verme kararı aldı.

FLORYA'YA KAMP KURACAK

Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Dünya Kupası için verilecek ara öncesi kalan üç maçta daha fazla puan kaybı yaşanmaması için kolları sıvadı. Timur, Alanya maçı sonrası Buruk ile bir görüşme yaparak arkasında olduklarını net bir şekilde belirtti. Ayrıca Erden Timur bu dönemde daha çok Florya’da bulunma kararı da aldı. Okan Buruk da takımın mental olarak bu süreçten daha fazla etkilenmemesi için sık sık oyuncularıyla mini toplantılar yapacak.

KOZAK TEPKİLİ: SEKİZİNCİ SIRADAYIZ

Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, Galatasaray’ın bu durumuna ve yönetimin tavrına tepkili. Kozak “Bu tür tehditvari konuşmaların yeri, federasyon genel kurullarıdır. Olağanüstü genel kurul çağrısı yaparsınız; götürürsünüz kim yanınızda, kim değil. Sekizinci sıradayız! Var mı bir babayiğit federasyon yüzünden bu sıradayız diyebilecek?” eleştirisini yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...