Yeni prens Ali Palabıyık

Düzenleyen:
Yeni prens Ali Palabıyık

SPOR Haberleri

FIFA hakem klasmanında 2.kategoride bulunan Ali Palabıyık, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Saint Etienne (Fransa) - Qabala (Azerbaycan) maçına atandı.

Ömer Faruk ÜNAL

Normal şartlarda elit ve 1.kategori, hakemleri Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarında görev alıyor. 2. kategori hakemi olmasın rağmen Ali Palabıyık’a UEFA Avrupa Ligi maçının verilmesi, genç hakemin çok dikkatle takip edildiği anlamını taşıyor. Ali Palabıyık’ın bu maçtaki ekibi Cem Satman, Ekrem Kan, Alper Ulusoy, Volkan Bayarslan, Ceyhun Sesigüzel’den oluşuyor. Bu atama sakat olan Halis Özkahya’nın üzerinin çizilmesi anlamını taşırken, Cüneyt Çakır ve Hüseyin Göçek’ten sonra Avrupa’da yol alabilecek hakemimizin Ali Palabıyık olduğu anlaşılıyor. 1 Ocak 2015’te FIFA kokardı takmış olan Ali Palabıyık, ikinci yılı dolmadan UEFA’da dev bir adım atmış oldu.                              

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...