Fenerbahçe yönetimine göre her şey süt liman

Düzenleyen:
Fenerbahçe yönetimine göre her şey süt liman

SPOR Haberleri

Teknik patron Advocaat, “Giderim” gideri yaptı. Amma velakin yönetim kanadında ne bir acil durum toplantısı oldu ne de bir kriz yaşandı

M. Emin ULUÇ

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe birer birer eriyor. Hem de evinde ama sarı-lacivertli yönetimde alışıldık acil durum toplantılardan eser yok. Alanya beraberliği sonrası Emenike trip, tribünler “Yönetim istifa” sloganları atarken, Teknik Direktör Dirk Advocaat’ın çektiği rest gündeme bomba gibi düştü. Buna rağmen yönetimden çıt çıkmadı. Mücadeleyi kulüp binasında yer alan odasında izleyen Başkan Aziz Yıldırım öfkeliydi. Maç sonrası yanına gelen asbaşkan Önder Fırat’la konuştu. “Sahada Mehmet Topal ve Josef’ten başka savaşan bir oyuncu yok. Kimse mücadele etmiyor, sorumluluk almıyor” diyerek faturayı futbolculara kesti. Başkan, özellikle Emenike, Volkan Şen, Wiel ve Hasan Ali’ye tepkiliydi. Ancak ne soyunma odasına gitti ne de kurmaylarıyla bir toplantı yaptı. Bitiş düdüğünden 2 saat sonra stattan ayrıldı.

ManU-Konya bekleniyor

Fenerbahçe Yönetimi’nin mevcut gündeminde ne hocaya ne de oyunculara yönelik bir yaptırım söz konusu değil. Manchester United ve Konya maçlarını bekleyen yönetim, bu karşılaşmalarda sergilenecek performanslara göre adım atacak. Eğer takımda bir düzelme olmazsa oyunculara ağır cezalar verilecek. Fakat Dirk Advocaat’la ilgili bir sorun yok. Aksine hocanın dünkü çıkışına yönetimden tam destek geldi. Başkan Yıldırım, “Yönetim olarak sana ve ekibine güvenimiz tam. Hiçbir şikayetimiz ya da rahatsızlığımız yok. Medyada yer alan spekülasyonlara kulak asma. Sonuna kadar arkandayız” sözleriyle Hollandalıya sahip çıktı. Ne olursa olsun sezon sonuna kadar Advocaat’la devam kararı alan yönetim, hocanın tansiyonun bir kez daha yükselmemesi için basın toplantılarında spekülatif sorulara yasak getirme kararı aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...