Kanarya güle oynaya

Düzenleyen:
Kanarya güle oynaya

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler antrenman havasında geçen karşılaşmayı kendini sıkmadan kazandı. Antic 15 sayıyla en skorer isim oldu

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde sezonun ilk galibiyetini İstanbul BBSK karşısında aldı: 76-62. Ligin ilk maçında deplasmanda Uşak Sportif’e kaybeden sarı-lacivertliler dün çok rahattı. Obradovic’in öğrencileri rakibini potasına fazla yaklaştırmadığı ilk periyodu 21-9 önde bitirdi. İkinci çeyrekte Nunnaly’nin turnikeleri ve Kalinic’in üçlüğüyle skoru 36-19 yapan sarı kanarya, devre arasına 40-24 önde girdi.

Üçüncü periyotta Kartal ve Mc Cauley’in sayıları farkı 12 sayıya indirse de Fenerbahçe son bölüm başlarken 57-42 öndeydi. Farkı bir ara 8’e indiren misafir ekip karşısında oyuna tekrar ağırlığını konyan sarı-lacivertliler, Bogdanovic ve Egehan’ın önderliğinde karşılaşmayı 76-62 kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...