Umutlar iyice azaldı! Kayıp yıldız Dele

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Umutlar iyice azaldı! Kayıp yıldız Dele
Spor Haberleri

Antalya kampında hırsıyla dikkati çeken Dele Alli sonrasında yine gözden kayboldu. Yıldız futbolcu ligde olduğu gibi üç maçta da oyundan erken çıktı

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ın kurt hocası Şenol Güneş göreve geldiğinde Dele Alli için “Tottenham’daki performansının yüzde 50’sini gösterse yeter” demişti. Tecrübeli çalıştırıcı ile eski günlere dönmesi beklenen İngiliz yıldız için Antalya kampı çok önemliydi. Ancak Dele Alli çıktığı üç hazırlık maçında da geri dönüş sinyali veremedi. Ligde çıktığı hiçbir maçta 90 dakikayı tamamlayamayan Dele Alli, Antalya’daki maçlarda da bu istikrarını sürdürdü.

YİNE DE İYİMSER

Zayıf rakiplerle oynanan maçların hepsini Beşiktaş kazanırken, üç karşılaşmada atılan dokuz golün hiçbirinde Dele Alli’nin skora katkısı olmadı. Sönük yıldızın performansı teknik heyeti de yönetimi de düşündürüyor. Sezon sonuna kadar kiralanan 26 yaşındaki oyuncu bu performansına rağmen iyimser. Kampın başında hırsıyla dikkati çeken Dele Alli, Güneş’le yaptığı görüşmede daha iyi olacağının sözünü verdi.

FRANSA’DAN İLGİ VAR: N'KOUDOU YOLCU

Beşiktaş’ta gözden düşen N’Koudou’ya Fransa’dan talipler çıktı. Rıza Çalımbay’ın da istediğini açıkladığı Kamerunlu oyuncu, Sivas’ı düşünmüyor. Fransa’dan iki kulübün ilgilendiği N’Koudou’nun haziran ayında sözleşmesi sona eriyor. Yıllık 1,6 milyon avro kazanan 27 yaşındaki oyuncunun ocak ayında gönderilmesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...