Sneijder'a hücum

Sneijder'a hücum
SPOR Haberleri

Manchester United ve Atletico Madrid'in ardından Monaco da yıldız ismin peşinde. İtalyan basınına göre Fransızlar, bu hafta G.Saray'ın kapısını çalacak.

Hollanda Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda başarılı bir performans ortaya koyan Wesley Sneijder, Avrupa'nın dev kulüplerinin iştahını kabarttı. Manchester United ve Atletico Madrid'den sonra Fransızların ünlü kulübü Monaco da Hollandalı yıldızı renklerine katmak için harekete geçiyor. İtalya basınında çıkan haberlere göre Monaco bu hafta içinde Galatasaray'ın kapısını çalacak. Inter'den 7.5 milyon avroya transfer edilen Sneijder'in sözleşmesinde "20 milyon avro karşılığında serbest kalır" maddesi bulunuyor. Bu nedenle Fransızların eli güçlü ve sarı-kırmızılılarla kurulacak temas tam anlamıyla prosedürden ibaret olacak. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin imza töreninde, "Sneijder'in sözleşmesindeki madde gereği 20 milyon avro teklif gelmesi halinde buna hayır deme şansımız yok" diyerek teklif gelmesi halinde yıldız oyuncuyu tutamayacaklarını net şekilde ortaya koymuştu.
Rodriguez'in yerine alternatif
Öte yandan Monaco'da forma giyen ve Dünya Kupası'nda müthiş bir performans ortaya koyan James Rodriguez'in, Real Madrid'e transfer olma olasılığına karşılık Sneijder'in Fransız kulübü için müthiş bir alternatif olduğu belirtiliyor. Monaco'nun, Sneijder'e yıllık 4.5 milyon avro vermeyi planladığı da ifade ediliyor. Brezilya ile oynanan üçüncülük maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hollandalı futbolcu o karşılaşmaya kadar Dünya Kupası'nın en çok koşan futbolcusu unvanını almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...