Almanlar şampiyonluğu Taksim'de kutladı

/ Kaynak: İHA
Almanlar şampiyonluğu Taksim'de kutladı
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Dünya Kupası finalinde Almanya Arjantin'i 1-0 yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Alman taraftarlar şampiyonluğu Taksim'de doyasıya kutladı.

Dünya Kupası finalinde Almanya uzatma dakikalarında bulduğu golle Arjantin'i 1-0 yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Alman taraftarlar şampiyonluğu Taksim'de doyasıya kutladı. Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nın şampiyonu Almanya oldu. Arjantin ve Almanya arasında oynanan final karşılaşmasının normal süresi 0-0 sona erdi. Uzatmalara giden maçın 113. dakikasında Mario Götze'nin golüyle öne geçen Almanya maçı bu skorla bitirerek Dünya Şampiyonu oldu. İstanbul'da bulunan Alman taraftarlar maçı Taksim'de bulunan mekanlarda izledi. Maçın sona ermesiyle Alman taraftarlar büyük bir coşku yaşadı. Dünya şampiyonluğunu doyasıya kutlayan Almanlar zafer şarkıları söyledi. İstiklal Caddesi üzerinde Arjantin formalı bir turistle Almanya formalı bir ailenin yan yana gelmesi ise renkli anlara sahne oldu. Arjantin formalı turist Almanlarla fotoğraf çektirerek karşı tarafı kutladı. nbsp;
Taksim Meydanı'na gelen Alman bir aile, Almanya bayrağıyla Taksim Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...