Diego'dan sonra Caner'de imza için saraçoğlu'na çıkıyor

Diego'dan sonra Caner'de imza için saraçoğlu'na çıkıyor
SPOR Haberleri

Milli oyuncu "Sözleşmede iki yıl yazıyor ama benim Fenerbahçe'yle olan gönül bağım ömürlük" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın söylediği transfer politikası tam olarak bugün gerçekliğe kavuşuyor. "Diego ve Caner dışında kimseye imza attırmayacağız" diyen Yıldırım, önceki gün sambacıyla yaptığı şovun ardından bugün de Caner Erkin'le medyanın karşısına çıkıyor. Sarı-lacivertli oyunvu bugün, 14.00'te 1907 Tribünü'nde sözleşmesini uzatacak. Geçen yıl gösterdiği üstün performansla şampiyonluğun en önemli isimlerinden bir olan ve Avrupa'nın en önemli liglerinden, çok büyük takımlardan teklifler alan milli yıldız, kariyerini 2 yıl daha sarı-lacivertli formayla sürdürecek. Her zaman Fenerbahçeli olduğunu vurgulayan ve gönderilmediği takdirde kesinlikle ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Caner Erkin, "Benim yerim burası. Kariyerimin sonuna kadar sarı-lacivertli formayı taşımak ve Fenerbahçeli Caner olarak anılmak istiyorum" dedi.
ANLAŞMA KOLAY OLDU
İmzasının gecikmesinin tamamen takvimin yoğunluğuyla ilgili olduğunu vurgulayan sarı-lacivertli oyuncu, "Biz sezon içinde başkanımızla şampiyonluk sonrası görüşme kararı almıştık. Öyle de yaptık. Bu konuyla ilgili bir kere oturup konuştuk ve anlaştık. Sonrasında ise ben tatilimi yaptım, dinlendim. Sorun, sıkıntı, kriz falan yok, olmadı. Olamaz da! Fenerbahçe her zaman herkese hak ettiğini vermiştir" ifadesini kullandı. Atacağı imzanın 2 yıllık olduğuna da değinen Caner Erkin, "Sözleşmede iki yıl yazıyor ama benim Fenerbahçe'yle olan gönül bağım ömürlük" diyerek bir kez daha rengini ortaya koydu. nbsp;M.EMİN ULUÇ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...