Okan Buruk'tan sarı kırmızılı yönetime: Gelecek güvende

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk'tan sarı kırmızılı yönetime: Gelecek güvende
Spor Haberleri

Dünya Kupası için verilen arayı Antalya'da oldukça verimli değerlendiren sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, kafasındaki sistemi iyice oturmaya başladığını belirtip “Bu süreç sadece bugünler için değil Galatasaray’ın geleceği adına da çok değerli oldu” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray, Dünya Kupası için verilen arayı Antalya kampıyla geçirdi. İstanbul’a dönen sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk yöneticilerle yaptığı değerlendirme toplantısında umutlu konuştu. 49 yaşındaki teknik kafasındaki sistemi iyice oturmaya başladığını belirtip “Bu süreç sadece bugünler için değil Galatasaray’ın geleceği adına da çok değerli oldu” dedi.

ARA YARADI

Buruk, arada genç isimlerle yakından ilgilenme fırsatı yakaladı. Aslan’ın oynadığı 5 hazırlık maçında hem altyapıdan 14 isim kadroda yer buldu hem de Yusuf, Berkan, Mata gibi az şans alan oyuncular eksik kapattı. Buruk, Baran Aksaka, Ali Bülbül, Efe, Metehan, Emin’in kısa sürede yarışının içine gireceği, bu nedenle de geleceğin garanti altında olduğunu belirtti.

Öte yandan tedavi sürecinin bir kısmını Arjantin’de geçiren Icardi, Florya’da salonda çalışmalara başladı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...