Erol Bilecik, Galatasaray'ın tarzını eleştirdi: Soru işareti!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erol Bilecik, Galatasaray'ın tarzını eleştirdi: Soru işareti!
Spor Haberleri

Ligleri bitirmeyiz sözünün 1-2 hafta sonra 'şov devam edecek' sözüne dönmesini değerlendiren Erol Bilecik "Bizde böyle şeyler olmaz" dedi.

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik’ten gündeme dair açıklamalar. Jorge Jesus’un çok güzel işlere imza attığını belirten Bilecik “Hocamız Türkiye’yi gerçekten çok sevdi. Biz de kendisini çok fazla sevdik. Takımı iyi yöneten, iyi motive eden ve sonuçları da ortada bir şekilde devam eden bir yapımız var şu an. Hocamız kadro derinliğini de çok iyi kullanıyor ve adaletli seçimler yapıyor” ifadesini kullandı.

ENDİŞE YOK

Galatasaray yöneticisi Erden Timur’un ‘Ligi bitirtmeyiz’ sözünün 1-2 hafta sonra ‘şovumuz devam edecek’ ifadesine dönmesini de eleştiren Fenerbahçeli yönetici “Ne oldu da konu şova döndü? Fenerbahçe’de bu tarz yapı olmaz. Böyle bir çelişkiye ve soru işaretlerine izin verecek bir yaklaşım ve söylemde bulunmuyoruz” diye konuştu. Bilecik, Trabzonspor maçı için de “En ufak bir endişemiz yok” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...