Josef'ten feda! Beşiktaş yönetimi, joker yıldızla sözleşme uzatmak istiyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Josef'ten feda! Beşiktaş yönetimi, joker yıldızla sözleşme uzatmak istiyor
Spor Haberleri

Şenol Güneş’in takımda kalmasını istediği Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'dan indirim bekleniyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ın bu sezon beklenen verimi alamadığı Josef de Souza’nın tekrar eski formunu yakalaması hedefleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş de Brezilyalı oyuncunun psikolojisinin düzelmesinde önemli rol oynadı. Olaylı Ankaragücü maçı sonrası motivasyonunu kaybeden Sambacı, Antalya kampında üzerindeki olumsuzluklardan kurtuldu. Güneş, yeniden eski formunu yakalayacağını düşündüğü Josef’in takımda kalması yönündeki görüşünü yönetime iletti.

OCAK AYINDA İMZA

Josef de Souza ile görüşmeler başladı, anlaşmanın kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor. İlk etapta Josef’e bir yıllık sözleşme uzatma teklifinde bulunuldu. Şubat ayında 34 yaşına girecek olan Brezilyalı, iki yıllık sözleşme talep etti. Yönetim bunun üzerine Josef’ten yıllık ücretinde ciddi oranda indirim yapmasını istedi. Beşiktaş’tan yılda 1,6 milyon avro kazanan Josef eğer indirime yanaşırsa ocak ayında iki yıllık sözleşmeye imza atacak.

SAKATLIĞI GEÇTİ

Antalya kampında dizindeki sakatlığını atlatan Josef de Souza, çarşamba günü Şanlıurfa ile oynanacak kupa maçında kadroda olacak. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...