Lando Norris sezon finaline hazır! Hastaneden paylaşım yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: Independent
- Güncelleme:
Lando Norris sezon finaline hazır! Hastaneden paylaşım yaptı

SPOR Haberleri  / Independent

Formula 1 Las Vegas GP'de kaza geçiren McLaren pilotu Lando Norris, sosyal medya paylaşımıyla takipçilerine seslendi ve önümüzdeki hafta düzenlenecek olan yarışa katılacağının sinyalini verdi.

Formula 1 heyecanı ilk kez Las Vegas'ta yaşandı. 50 tur üzerinden yapılan yarışı ilk sırada tamamlayan Red Bull pilotu Max Verstappen, bu sezon 18'inci kez podyuma çıkarak rekorunu geliştirmeye devam etti.

Yarışın üçüncü turunda aracının kontrolünü kaybeden ve 290 kilometre hızla beton duvara çarpan McLaren pilotu Lando Norris, kazanın ardından 'tedbir amaçlı incelemeler' için tıp merkezine kaldırıldı.

"GELECEK HAFTA SONU GÖRÜŞMEK ÜZERE"

24 yaşındaki Britanyalı sürücü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumuna ve kazaya ilişkin bilgi verdi. Norris, Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Zor bir gün. Büyük bir darbe. Ama iyi hissediyorum! Tüm mesajlar için teşekkürler. Gelecek hafta sonu görüşmek üzere."

Öte yandan yarış sonrası McLaren tarafından yapılan basın açıklamasında konuşan pilot, "Las Vegas GP talihsiz bir şekilde sona erdi. Yeniden hızlanırken aracı zemine sürttüm, arkasının kontrolünü kaybettim ve duvara çarptım" dedi.

Lando Norris sezon finaline hazır! Hastaneden paylaşım yaptı

"BİR HAFTA İÇİNDE KENDİME GELECEĞİM"

"Hafta sonunun böyle bitmesini istemezdik" diyen Norris, "Beni muayene eden sağlık personeline ve artık araç üzerinde yapacakları çalışmalar için ekibe çok teşekkür ederim. Bir hafta içinde kendime geleceğim ve Abu Dabi'deki sezon finali için tekrar deneyeceğim" ifadelerini kullandı.

Norris'in Abu Dabi'de gelecek hafta sonu düzenlenecek olan sezon sonu yarışına katılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Independent
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...