Geçen yılın 'Fırtına'sı, bu sezon kayıpları oynuyor: Kaybedenler kulübü Trabzonspor

- Güncelleme:
Geçen yılın 'Fırtına'sı, bu sezon kayıpları oynuyor: Kaybedenler kulübü Trabzonspor
SPOR Haberleri

Trabzonspor, Avrupa’da bütün kulvarlardan elendi, başkanı istifa etti, lige havlu attı, evindeki yenilmezlik serisini kaybetti. Elde bir tek kupa hedefi kaldı

Sezona ‘şampiyon’ apoletiyle başlayan Trabzonspor’da fırtına ters esmeye başladı. Şampiyonlar Ligi hayaliyle başlayan sezonda Avrupa’da bütün kulvarlardan elenen bordo mavililer, sonunda lige de havlu attı. Hafta içinde başkan Ahmet Ağaoğlu, yönetim içindeki anlaşmazlıklar yüzünden istifa edip kenara çekildi. Geçen yılkı şampiyonlukta büyük payı olan yıldızlarından Nwakaeme ve Cornelius gibi isimler takımdan ayrıldı, Dorukhan, Visca ve Bakasetas’ın sakatlıklarına Trezeguet eklendi. 

PSİKOLOJİK ÇÖKÜŞ

Sonunda Trabzonspor, lig sonuncusu Ümraniye’ye de yenilip evindeki 36 maçlık yenilmezlik serisini de kaybedip âdeta “Kaybedenler Kulübü’ne dönüştü. Abdullah Avcı’nın istifanın eşiğine gelip “çare bulamıyorum” itirafının ardından lig ve Avrupa’ya mendil sallayan Trabzonspor, oyun gücünü de kaybetti. Bordo mavili takımın elinde bir tek Türkiye Kupası hedefi kaldı. 25-26 Mart’ta yapılacak kongrede başa gelecek yeni yönetimi, psikolojik olarak çökmüş bir takım ve 250 milyonluk acil borç yükü bekliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...