Yüksek çekim: Avrupa devleri Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde

- Güncelleme:
Yüksek çekim: Avrupa devleri Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde
Spor Haberleri

Fenerbahçe’nin süper jokeri Ferdi Kadıoğlu izleyenleri mest ederken taliplerine de her gün yenisini ekliyor. İtalya, İngiltere ve Hollanda onu konuşuyor…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Herkes mevkiinde parlıyor, o her yerde… Tam 17 maçtır ceza sınırında oynayan Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’ye geldiği günden beri gösterdiği gelişimle takımın en önemli isimlerinden birisine dönüştü. Vitor Pereira’nın savunmaya monte ettiği 23 yaşındaki millî oyuncu, ofansif özellikleriyle birlikte sarı lacivertlilerin en kilit ismi oldu. Genç yaşına rağmen Fenerbahçe’nin en kıdemli oyuncusu durumundaki Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Jorge Jesus’un en önemli kozu olarak sahne alırken Avrupa devleri de bu cazibeye kapılmaktan kaçamadı.

VEDA SEZONUNDA

Ferdi, Kayseri maçında attığı jeneriklik golle bir kez daha alkışları toplarken, tribünde onu izleyen scoutlar da raporlarını tutmaya başladı. Premier Lig’den Newcastle ile Brighton’ın yetkilileri Ferdi’nin performansına tam not verdi. İtalyan devi Napoli ile Ajax da yakın takipteki takımlar. Taliplerine her gün bir yenisi eklenen Ferdi’nin piyasa değeri 12 milyon avro. Fenerbahçe’nin bonservis beklentisi ise 20 milyon avro. 2026’ya kadar sözleşmesi olan Ferdi’nin yeni sezonda Avrupa’da olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

VALENCIA GÜVENCESİ

Enner Valencia atıyor, Fenerbahçe kazanıyor. Bu sezon ligde 23 defa ağları havalandıran Ekvadorlu yıldızın gol attığı 13 maçta Fenerbahçe 10 galibiyet, 2 beraberlik alırken sadece Giresun’a kaybetti. Kadıköy’de 16, deplasmanlarda 7 gol atan Valencia, rekora doğru emin adımlarla giderken, yönetim de onunla yeni sözleşme imzalayabilmek için yoğun mesai harcıyor.

OOSTERWOLDE SEYREDECEK

Alioski’den memnun olmayan Jorge Jesus’un talebi üzerine gerçekleştirilen Jayden Oosterwolde transferinin sol bek problemini çözmesi bekleniyordu. Ancak Jesus, Oosterwolde’nin takıma adapte olmasını beklerken kendi sol bekini yetişirdi. Lincoln, performansıyla formayı kolay kolay bırakmayacağını gösterdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...