Kartal'dan oyunculara uyarı: Derbi bitti beyler

Kartal'dan oyunculara uyarı: Derbi bitti beyler

SPOR Haberleri

"Beşiktaş galibiyetiyle zirvenin sahibi olduk ama şimdi ayaklarınız yere basmalı. Rehavet istemiyorum"

Sezon başından beri ağır eleştiri yağmuru altındaki Fenerbahçeli futbolcular, Beşiktaş'ı yenip liderlik koltuğuna oturunca rahatladı. Ancak takımın rehavete kapılmasından endişe eden İsmail Kartal'ın ipleri gevşetmeye niyeti yok. Oyuncuların hala derbi galibiyetinin havasında olmasından rahatsızlık duyan İsmail Hoca dün yaptığı toplantıda sert uyarılarda bulundu. "Derbi bitti beyler" diyen Kartal, "Evet önemli bir 3 puan aldık. Ama ne şampiyon olduk ne de kupa kazandık. Zirveye yükselmek zor ve önemli bir iştir. Ancak asıl mesele burada kalıcı olmak. İşimiz asıl bundan sonra başlıyor. Önümüzde birbirinden zorlu maçlar var. Liderle oynamak tüm takımlara ekstra motivasyon verir. Artık kendinize gelin ve ayaklarınızı yere basın" ifadesini kullandı.
Rize kolay lokma değil
Kadıköy'de konuk edecekleri Çaykur Rizespor'un tam bir deplasman takımı olduğuna dikkat çeken İsmail Kartal, "Sakın rakibi hafife almayın. Bedeli çok ağır olur. Beşiktaş'ı deplasmanda yenmek güzel iş ama bu bize Kadıköy'de puan kaybetme lüksü vermez" dedi. Rize'nin ligin en az gol yiyen takımlarından olduğunu vurgulayan Kartal, "Özellikle deplasmanda çok iyi kapanıyorlar. Tamamen kontra atak oynuyorlar. Bu nedenle kilidi açmakta zorlanabiliriz. nbsp;Bu maçı kazanmak için herkes maksimum performans sergileyecek" talimatı verdi. M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...