Galatasaray seçimini yaptı! Bruma'da kötü son

Galatasaray seçimini yaptı! Bruma'da kötü son

SPOR Haberleri

Portekizli futbolcunun menajeri Marko Kırdemir, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile dün bir araya geldi ve kiralanması için onay aldı

Geçtiğimiz sezon başında dönemin Teknik Direktörü Fatih Terim'ın isteği doğrultusunda Sporting Lizbon'dan 12 milyon avroya transfer edilen Bruma'da kötü son… Roberto Mancini'den sonra Cesare Prandelli'den de istediği şansı bulamayan ve kulübenin değişmez isimleri arasına giren Portekizli futbolcu menajeri vasıtasıyla Galatasaray yönetiminden kiralanmak için resmen izin istedi. 20 yaşındaki genç yeteneğin menajeri Marko Kırdemir dün öğlen saatlerinde Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'la bir araya geldi. Kırdemir'in, Albayrak'a "Bruma oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor" dediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı yöneticinin bu öneriye sıcak baktığı ve "Devre arasında onu isteyen kulübe kiralarız" ifadesini kullandığı belirtildi. Geçirdiği sakatlığın yanı sıra yabancı kontenjanına da takıldığı için bazı maçlarda tribüne çıkan Bruma için Portekiz basını son günlerde ayrılmak istediğine dair haberler yapmıştı. Genç futbolcu bu sezon 7 karşılaşmada 337 dakika forma giyebildi.

Cimbom Semih'siz çalıştı

G.Saray, Karabük maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dar alandaki çift kale maçın ardından ana bölümde taktik antrenman yapıldı. İdman, son bölümdeki bireysel çalışmalarla tamamlandı. Dortmund ile yapılan maçta sağ kalça kas grubunda 2. derece zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın iğne tedavisine başlandı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün yapacağı antrenmanın ardından karşılaşma için karayoluyla Karabük'e gidecek.

Aslan'ın kader günü 13 Kasım

UEFA Disiplin Komitesi, Dortmund-Galatasaray maçında mücadelenin durmasına neden olan olaylar sonrasında bir bildiri yayınladı ve kararını 13 Kasım'da vereceğini açıkladı. Komite, Galatasaray taraftarlarının sahaya madde atımı, sahanın ihlali, yanıcı madde bulundurma ve zarara neden olma suçlarını işlediğini belirtti.

Albayrak'tan taraftara çağrı

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak taraftara mesaj yolladı. Sarı-kırmızılı takımın zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayan tecrübeli yönetici, "Bu zor günlerden hep beraber çıkacağız. Taraftarlarımızın da hepimize sahip çıkması gerekiyor. Şimdi tam anlamıyla Karabükspor deplasmanına odaklanmalıyız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...