Kasımpaşa'dan Cumhur'un Başına...

Kasımpaşa'dan Cumhur'un Başına...

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 60 yıllık hayatını gözler önüne seren fotoğraf sergisi açıldı

"Kasımpaşa'dan Cumhur'un Başına" adlı fotoğraf sergisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluğundan bugüne toplam 80 fotoğrafı yer alıyor. Sergide, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okul yıllarından askerliğine, eğitiminden düğününe, gençliğinden siyasi çalışmalarına, belediye başkanlığından cumhurbaşkanlığına kadar hayatının her döneminden kareler yer alıyor. Sergiye fotoğraf arşivi ile destek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yol arkadaşlarından Yakup Sucuoğlu da katıldı. Sucuoğlu, zaman zaman fotoğraflarla ilgili anıları sergiyi gezen Erdoğan'a aktardı. "Kasımpaşa'dan Cumhur'un Başına" adlı sergi hafta sonu dahil her gün 09.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek ve 13 Kasım 2014 tarihine kadar açık kalacak.
Kültür Sanat Servisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...