Beşiktaş'ın galibiyet hasreti bitti, Kartal hayata döndü

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın galibiyet hasreti bitti, Kartal hayata döndü
Spor Haberleri

Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlılar, Salih Uçan’ın bir gol bir asistle yıldızlaştığı maçta can derdindeki rakibine acımadı. Galibiyet golünde ise Aboubakar’ın imzası vardı.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Yeni Beşiktaş’ın yeni transferleriyle birlikte ne yapacağının merak edildiği maç çok heyecanlı geçti. Siyah beyazlılar ilk golü bulduğu 40. dakikaya kadar yine organizasyon sıkıntısı yaşadı. Karşılıklı ataklar yaşanırken, karambolde topa son dokunan isim olan Salih Uçan’ın golü ‘oh’ çektirdi. Golden hemen sonra şahlanan Kartal’ın üç net pozisyonunda Gökhan Akkan kalesinde devleşti.

ABOU'DAN PANSUMAN

Cenk Tosun’un ikram ettiği Ankaragücü’nün golünden sonra öne geçmekte gecikmedi Beşiktaş. Onur Bulut ve Omar nokta atışı transferler gibi gözükürken, Aboubakar attığı muhteşem gole kadarki kötü oyunuyla siyah beyazlı taraftarları endişelendirdi. İlk golü atan, ikinci golde asist yapan Salih Uçan yerine giren Tayfur Bingöl sol taraftan bir çok pozisyon üretti. 

GÜNOK YİNE  KURTARDI

Beşiktaş’ın dün hücumda en hareketli ismi Redmond’du. İngiliz yıldız son tercihleri doğru yapmış olsaydı Beşiktaş’ın çok farklı kazanabileceği bir maç olacaktı. Böyle bir maçta kurtarıcı isim yine Mert Günok oldu. Tecrübeli kaleci 84’te inanılmaz bir kurtarışa imza attı. Maxim sadece son 10 dakika sahada kaldığı maçta ince pasları ve dokunuşlarıyla özlenen 10 numara performansı sergiledi.

ACI ÇEKMEK GEREK

Ve Vincent Aboubakar için gol perdesi dün tekrar açıldı. Beşiktaş’ta üçüncü dönemini yaşayan Kamerunlu forvet maç sonu “Bugün (dün) bazı şeyleri tersine çeviriyoruz. Hedefimiz her zaman kazanmak. Acı çekmeden kazanamayız. Acı çeken ve fedakarlık yapan bir futbolcu grubu vardı. Kazandığımız için mutluyum” dedi.

KÖTÜ GİDİŞE SON

“Bir forvet oyuncusu gol atamadığı zaman eleştirilebilir. Ben kabul ediyorum” diyen Aboubakar “Ankaragücü karşısında çok savaştım. Önemli olan takımın kazanmasıydı ve kazandığımız için kötü gidişatı durdurduğumuzu düşünüyorum. Cenk ile de iyi bir işbirliğimiz var. Onun da şanssızlıkları oluyor” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...