Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo: Aradığım sevgiyi buldum

- Güncelleme:
Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo: Aradığım sevgiyi buldum
Spor Haberleri

Birçok dev teklifin arasından G.Saray’ı seçen İtalyan oyuncu gördüğü yakınlığın kendisini çok etkilediğini söylerken “Bu sevgi beni kendime getirdi” dedi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray devre arasında kulüp tarihinin en pahalı ikinci transferine imza atarak İtalyan devi Roma’dan Nicolo Zaniolo’yı kadrosuna kattı. Avrupa’da geleceğin yıldızları arasında gösterilen İtalyan oyuncu için şimdiden Milan, Juventus ve Bayern Münih gibi devler transfer yarışına girmiş durumda. Peki, ne oldu da Roma bu kadar potansiyelli, üstelik 23 yaşında olan bir ismi 15 milyon avroya Aslan’a bıraktı? Genç yaşında büyük beklentinin altında kaldığı düşünülen isim psikolojik düşüş yaşarken, Mourinho ve taraftarlarla da yaşadığı problemler onu yol ayrımına getirdi.

TÜKENMİŞLİK SENDROMU

Tükenmişlik sendromu teşhisi konan yıldız adayı 30 milyon avroyu bulan birçok teklifin arasından Aslan’ı seçti. Bunun en büyük sebebi, sarı kırmızılı yönetimin samimi yaklaşımıydı. İstanbul’a ayak bastıktan sonra yeni takım arkadaşları Zaniolo’yu hemen aralarına dâhil ettiler. Alanya ve İstanbulspor’la oynanan hazırlık maçlarında gördüğü ilgi karşısında çok etkilenen İtalyan yıldız yakın çevresine “Bu sevgi beni kendime getirdi” derken, 55 dakika süre aldığı bu maçlarda 2 gol ve 1 asist yaparak eski günlerine göz kırptı. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...