Trabzon'un Hamisi Emre

Trabzon'un Hamisi Emre

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Karabük'te beraberliği son anda kurtardı. Maçta perdeyi açan Emre Güral, Murat ve Eneramo'nun gollerine 87'de cevap verdi.

Süper Lig'de ikinci yarıya Beşiktaş ve Ç.Rizespor beraberliği ile girdikten sonra Avni Aker'deki yenilmezlik unvanına Akhisar karşısında son veren Trabzonspor, dün de Karabük deplasmanında beraberliği son dakikada kurtardı: 2-2. Mustafa Akçay'ın istifasıyla Karabük'e Hami Mandıralı yönetiminde giden bordo-mavililer, karşılaşmaya istekli başladı. 10'da Adrian'ın sol kanattan ortasına Emre vurdu, top savunmadan döndü. Kale sahası içinde oluşan karambolde bu defa topu iyi takip eden Emre, Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. Beraberlik için yüklenen ev sahibinin 26'da Erdem'in, 38'de Yiğit'in vuruşlarını Onur önledi. nbsp;Devreyle birlikte ataklarını sıklaştıran Karabükspor, 52'de Murat Akça ile beraberliği yakaladı; 54'te Eneramo ile de üstünlüğü eline geçirdi: 2-1. Risk alan Hami Mandıralı Zokora'nın yerine Janko'yu sahaya sürdü. Üstüne yapılan Adrian-Yusuf değişikliği de Karadeniz ekibini kendine getiremedi. 82'de İlhan'ın kullandığı kornerde Eneramo kafayı vurdu Mustafa çizgiden çıkardı. 87'de Bosingwa ile atağa çıkan Karadeniz ekibinde Olcan'ın son çizgiden içeriye doğru çevirdiği topu Emre filelere göndererek bordo-mavililere 1 puanı getiren isim oldu:?2-2. nbsp;TURGAY nbsp;SAKARYA


HAMİ MANDIRALI YÖNETİME MESAJ GÖNDERDİ

Bana bir şans verin
Trabzonspor'da M.Reşit Akçay'ın istifası sonrası Karabükspor önünde ilk maçına çıkan Hami Mandıralı karşılaşmayı değerlendirirken, "Trabzonspor her yerde kazanmak için oynar, rakipten çekinmez, defansif futbol oynamaz" sözleriyle geçmiş dönem anlayışında olmayacaklarını ifade etti. Olcan'ın çok tartışılan son dakikadaki pozisyonu için, "Penaltı demiyorum, görmedim ama 6. hakem gördü. Olcan orada kendini bıraktıysa neden cezalandırılmadı" siteminde bulunan Hami hoca, "Görevimizin başındayız. En iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Herkesin bir şansa ihtiyacı vardır. Verilecek bir şansı iyi değerlendireceğimi düşünüyorum ama takdir başkan ve yönetim kurulumuzun" diyerek takımın başında kalmak istediğini ima etti. Juventus maçının tarihi olduğunu söyleyen Mandıralı, "Korkmuyoruz. Ben de, oyuncularım da hazırız. G.Saray'ın yaptığını niye yapmayalım" ifadesini kullandı.


Oyunun hakimi nbsp;bizdik, kazanmalıydık

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas iki puan kaybeden takımın kendileri olduğunu söyledi. Kafkas, "Ben taktik disiplini sahaya yansıtan takımlar oluşturmaya çalışıyorum. Bu maçta da bunu başardık. Güzel bir karşılaşma oldu. Oyunun hakimi bizdik. Kazanmamız lazımdı üzgünüz ama bu beraberlik bizi hedefimizden saptırmayacak" şeklinde konuştu. Tolunay hoca, "Taraftarın Avrupa isteği üzerimizde baskı oluşturmuyor. Zaten iyi futbolcu, iyi teknik adam baskı altında da çalışır" sözlerini kullandı. nbsp;



Penaltı isyanı
Maç 2-2 olduktan sonra İshak'ın on sekiz içinde Olcan'ı düşürmesine hakem Süleyman Abay devam dedi. Başta Olcan olmak üzere Trabzonsporlu futbolcular ve Hami Mandıralı hakem Abay'a tepki gösterdi. Yayıncı kuruluş görüntülerinde de İshak'ın Olcan'a temasta bulunduğu ve pozisyonun penaltı olduğu görüşü hakimdi.



Zokora Kayseri'ye yok
Karabük karşılaşmasında bu sezon 4. sarı kartını gören Zokora cezalı duruma düştü. Fildişili futbolcu takımının Kayserispor maçında forma giyemeyecek. 7 bin kadar taraftarı ev sahibini desteklerken 400 bordo-mavili taraftar da bu önemli maçta Trabzonspor'u yalnız bırakmadı. nbsp;



Onur'a sevgi seli
Karabük'te takımlarını yalnız bırakmayan bordo-mavili taraftarlar, sadece kaleci Onur ve Olcan'a tezahüratta bulundu. İkili tribüne giderek taraftarları selamladı. Hami Mandıralı sakat olan Malouda ve Bamba'nın yanı sıra Henrique, Fatih, Abdülkadir, Soner ve Gökhan Alsan'ı kadroya almadı.





Bir de nbsp;bunlar nbsp;var...

gt; Karabük son 3 haftada 7 gol attı.
gt; Murat Akça'nın ilk Süper Lig golü.
gt; İlhan Parlak, 124. defa Karabük formasıyla sahaya çıktı.
gt; Trabzonspor'un son 8 maçta attığı 12 golün 6'sı Emre Güral'dan.
gt; Onur Kıvrak bordo-mavili formayla 134. maçını oynadı.
gt; Trabzonspor Süleyman Abay'la bu sezon ilk defa puan kaybetti.


SONUÇLAR

Ç.Rize-G.Antep5-1
Kayseri-G.Birliği1-0
K.Karabük-Trabzon2-2


BUGÜN
14.00 nbsp;Beşiktaş-Bursa
14.00 nbsp;Akhisar Bld.-Erciyes
19.00 nbsp;F.Bahçe-Kasımpaşa


YARIN
19.00 nbsp;Torku Konya-Elazığ
20.00 nbsp;M Park Ant-G.Saray
20.00 nbsp;Eskişehir-Sivas



22. HAFTA


21 ŞUBAT CUMA
20.00 nbsp;Bursa-Ç.Rize


22 ŞUBAT CUMARTESİ
13.30 nbsp;G.Antep-Akhisar Bld.
17.00 nbsp;Erciyes-K.Karabük
19.00 nbsp;G.Saray-Beşiktaş

23 ŞUBAT PAZAR

13.30 nbsp;Kasımpaşa-Sivas
13.30 nbsp;G.Birliği-Torku Konya
16.00 nbsp;M Park Ant-Eskişehir
19.00 nbsp;Trabzon-Kayseri


24 ŞUBAT PAZARTESİ
20.00 nbsp;Elazığ-F.Bahçe

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...