Yamaha'dan kadın sürücülere ücretsiz eğitim

- Güncelleme:
Yamaha'dan kadın sürücülere ücretsiz eğitim
T-Otomobil Haberleri

Yamaha Motor Türkiye, 2021 yılında başlattığı “Kadınlara Ücretsiz Güvenli Sürüş Eğitimi” projesini bu yılda ara vermeden sürdürüyor.

ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Geçtiğimiz yıl Kadın Dostu Markalar Platformu’ndan ‘Kadın İstihdamı ve İşte Fırsat Eşitliği’ kategorisinde ‘Kadın Dostu Markalar 2022 Farkındalık Ödülü’ne layık görülen Yamaha’nın hedefi kadın kullanıcılara güvenli bir sürüş zemini oluşturmak. Bu sayede trafikte de daha eşit bir alan oluşacağına dikkat çeken Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Hakan Kaya “Motosiklet kültürünü her yaş ve cinsiyete aşılamak bizim en öncelikli görevimiz. Erkek sürücü oranına göre yüzde 1’lerde seyreden kadın sürücü oranına sahip ülkemizde 3 yıl önce başlattığımız ücretsiz eğitimler bu amaca yönelik devam ediyor. Yoğun ilgi görüyoruz ve bu bizi çok mutlu ediyor” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...