Cilalı Beşiktaş

Düzenleyen:
Cilalı Beşiktaş
SPOR Haberleri

Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu’nun gollerine Traore karşılık verdi. Oğuzhan Özyakup penaltıdan skoru ilan etti

Uğur AKTAN

Beşiktaş yeni transferleri Fabri, Gökhan Gönül, Caner, Gökhan İnler, Talisca ve Adriano’nun ilk defa görücüye çıktığı maçta Karabük’ü Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve Oğuzhan Özyakup’un golleriyle 3-1 mağlup etti. Maça büyük bir istek ve baskılı futbolla başlayan ev sahibi ekip, henüz 7. dakikada gole çok yaklaştı ama Gökhan Gönül’ün sağdan ortasını voleyle kaleye yollayan Cenk’in şutunu kaleci Ahmet Şahin güçlükle kornere çeldi. 26’da Caner’in soldan ortasında ön direkteki Ömer topa dokunmayı başaramadı ama arka direkteki Cenk kariyerinin en kolay gollerinden biriyle takımını öne geçirdi: 1-0.

Noktayı Oğuzhan koydu

30’da kaleci Fabri ile başlayan atakta Talisca orta sahada yaptığı tek dokunuşla Ömer Şişmanoğlu’nu pozisyona soktu, savunmanın arkasına iyi sarkan Ömer zeka ürünü bir vuruşla ilk yarının skorunu belirledi: 2-0. 48’de kullanılan köşe vuruşunun ardından ceza sahası dışında topla buluşan Traore plase bir şutla takımını ikinci yarının başında maça ortak etmeyi başardı: 2-1. 83’te Dany ceza sahası içinde Tolgay’ı düşürünce Serkan Çınar hem kırmızı kartını hem de beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Oğuzhan maçın skorunu ilan etti: 3-1. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...