Sow: 'Kartal'ı reddettim'

Düzenleyen:
Sow: 'Kartal'ı reddettim'
SPOR Haberleri

Beşiktaş’tan aldığı cazip teklife rağmen çok önemli fedakârlıklarda bulunarak Fenerbahçe’ye gelen Moussa Sow, yuvaya geri dönüş hikâyesinin perde arkasını anlattı

M. Emin ULUÇ

Fenerbahçe’ye çok önemli bir kazanç sağlayarak veda eden Moussa Sow, 1 yıllık ayrılığın ardından gerçekleşen yuvaya geri dönüş hikâyesinin bilinmeyenlerini paylaştı. Mario Gomez’in yerine golcü arayan Beşiktaş’ın kendisine teklif yaptığını söyleyen Sow, yakın arkadaşı Demba Ba’nın kendisini arayarak durumu ilettiğini belirtti. Kendisine Beşiktaş’ı öven ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğini hatırlatan yakın arkadaşı Ba’ya, “Fenerbahçe taraftarının bana yaptıklarından sonra onlara sırtımı dönemem. Türkiye’de Fenerbahçe’den başka takımda oynayamam” dediğini dile getiren Sow, yine de Beşiktaş Yönetimi’nin görüşme teklifini kibarlık olsun diye kabul ettiğini ifade etti. Senegalli, siyah-beyazlı yöneticilerin de kendisine saygı gösterdiğini ve konunun kapandığını belirtti.

Sonunda buluştuk

Kendisini Beşiktaş’a göndermek isteyen Al Ahli’ye rest çektiğini de açıklayan Moussa Sow, “Fenerbahçe’yi çok özlemiştim, geri dönme fırsatı karşıma çıktığında hiç tereddüt etmedim. Başka teklifler de vardı, ben Fenerbahçe’yi seçtim” dedi. “Dubai’nin güzel ancak İstanbul başka” vurgusunda bulunan Senegalli yıldız, Dirk Advocaat’la da ilgili bir itirafta da bulundu: “Advocaat beni geçen sezon Sunderland’e istedi. Onunla burada buluşacağımız aklımıza gelmemişti. Umarım onunla çok iyi yerleriz.” Gollerine kaldığı yerden devam edeceğini söyleyen Sow, “Geçen sezon şampiyonluğu küçük detaylarla kaçırdık. İnşallah bu sezon hedefi yakalayacağız. Tek dileğim Fenerbahçe formasını giyip sahaya çıkmak” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...